EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Detektivska agencija Seguridad – Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Detektivska agencija Seguridad – Beograd

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd specijalizovana je za bavljenje istragama, prismotrom, potragama za nestalim i odbeglim licima, praćenjem i nadzorom lica, proverom vernosti partnera, otkrivanjem prislusnih uredjaja, istraživanjem poslovanja firmi i poligrafskim testiranje.

 

Detektivska agencija Seguridad pruža diskretno i anonimno detektivske usluge u Beogradu i u svim gradovima i mestima Srbije, kao i u inostranstvu.

  

Detektivske usluge za fizička lica

 Detektivske usluge za pravna lica

www.detektivska-agencija.seguridad.rs

Cene detektivskih usluga zavise od dužine i složenosti slučaja, broja ljudi angažovanih na slučaju, troškova na terenu i od faktora rizika. Iz tog razloga cena detektivske usluge varira od slučaja do slučaja.

 

Detektivske usluge – cene i opis

Poligraf – Poligrafsko testiranje Seguridad doo Beograd pruža sve vrste poligrafskog ispitivanja i testiranja za sva pravna i fizička lica. Profesionalno, precizno i pouzdano. Angažujte profesionalce i saznajte istinu. Kredibilitet testa je izuzetno visok, sa preciznošću od 97%.

 

Poligraf se pokazao kao izuzetno efikasno sredstvo pri rešavanju međuljudskih konflikata. Vas neko optužuje za nešto za šta niste krivi. Ukoliko sumnjate da ste žrtva laži ili obmane. Ukoliko Vam neko Vama blizak priča neistine, ili mislite da se Vaš partner upustio u preljubu, mi Vam sa svojim stručnim kadrom, možemo pomoći da rešite svoje sumnje.

Cene usluge poligrafa u detektivskoj agenciji Seguridad su izuzetno konkurentne, i kada toj činjenici dodamo i to da je naš kadar iskusan i profesionalan, jasno je da pružamo najbolji odnos kvaliteta i cena usluga na tržištu. Cena usluga poligrafskog testiranja kreće se od 6.500 rsd.

www.poligrafbeograd.co.rs

Ako smatrate da Vam možemo pomoći prikupljanjem informacija, utvrđivanjem verodostojnosti određenih Vaćih sumnji ili na bilo koji drugi način, stojimo Vam na raspolaganju.

  • Adresa Glasinačka 8 , Zvezdara
    11050 Beograd - Srbija

Postavi komentar