EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

DOLCE VITA BEND Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

DOLCE VITA BEND Niš

Dolce Vita bend osnovan je 2008.god.
Od samog početka, svojim profesionalnim pristupom, sa uživanjem u radu, iz ljubavi prema muzici, svih ovih godina gradi svoj imidž i ostaje dosledan svom adutu, kvalitetu.

 

To potvrdjuje mnoštvo zadovoljnih klijenata, koji nam godinama unazad poklanjaju svoje poverenje i brigu o dobrom provodu stavljaju u naše ruke kako bi oblikovali njihov savršeni dan.

 

Bend je specijalizovan i opremljen visokokvalitetnom opremom, što takodje dokazuje profesionalan stav prema svom radu, a Vama garantuje jedan vrhunski muzički nastup.

 
Upoznajte i ukažite svoje poverenje jednom od najtraženijih bendova u regionu.

 

U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo veselja koja će se prepričavati godinama.

 

Ukoliko želite da pored našeg benda uključite DJ-a , Sax ili Violinu. Tu su naši saradnici koji će se pobrinuti da atmosferu dovedemo do usijanja. A gde ima dima , tu ima i vatre.

 

Jedna prelepa melodija ????????????Prava stvar (Zdravko Colic) u verziji Nine Badric, po zelji mladenaca ????????????#prviplesmladenaca #prviples #love #pravastvar #vencanje #bendzasvadbe #restoran #live #uzivomuzika

Опубликовано DOLCE VITA BEND Воскресенье, 8 марта 2020 г.

????????????????????????????

Опубликовано DOLCE VITA BEND Среда, 26 февраля 2020 г.

Pozovite nas i uverite se zašto smo najbolji!

https://www.facebook.com/muzikazasvadbeiveselja/

https://www.instagram.com/dolcevitabend/

DOLCE VITA BEND Niš

+381 69 863 01 48

  • Adresa 1300 kaplara 9
    18000 Niš
    Srbija

Postavi komentar