EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Fiskalne kase i E-fakture Obrenovac SHROOMS SOFT DOO

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Fiskalne kase i E-fakture Obrenovac SHROOMS SOFT DOO

Visoko stručni razvojni tim Shrooms Soft-a stalno je angažovan na projektovanju savremenih IT poslovnih rešenja uz korišćenje najnovijih informatičkih tehnologija.

 

Pored izrade aplikativnih rešenja, delatnost firme obuhvata i izradu internet-based projekata, instalaciju i održavanje računarskih sistema, projektovanje, instaliranje i administriranje računarskih mreža, servis i preventivno održavanje računara i računarskih komponenti.

U okviru prodajnog asortimana možemo da se pohvalimo  velikom ponudom fiskalnih kasa i printera renomiranih proizvođača INT Raster, Ei Informatika, Sharp, Shollex. Takođe, vršimo i usluge fiskalizacije fiskalnih kasa u najkraćem roku od 24 do 48h od momenta podnošenja zahteva.

 

U ponudi imamo veliki izbor polovnih fiskalnih kasa na koje dajemo garanciju 6 meseci.

Ovlašćeni smo serviseri za Int Raster program fiskalnih uređaja (DP-05, DP-25, DP-35, FP-600), Ei Informatika, Sharp Digitron Ist, Shollex

U mogućnosti smo da Vam ponudimo softversko rešenje za vođenje maloprodajnih/veleprodajnih objekata kao i njegovo povezivanje sa fiskalnim uređajima

Pružamo mogućnost izlaska servisera na teren i vršenje intervencije u Vašem objektu.

 

Fiskalne registar kase su po zakonu obavezni uređaji u svakoj firmi koja se bavi maloprodajom (i roba i usluga). Njihova funkcija je generisanje i arhiviranje podataka prilikom prodaje proizvoda i usluga. Kada otvarate firmu ili je potrebna zamena ili servis fiskalne kase – naša firma Vam stoji na raspolaganju!

Takođe, nudimo Vam mogućnost zamene fiskalnih uređaja. Zamenite stare uređaje novim, po dogovoru koji sklopimo i koji poštujemo u potpunosti.

 

Naši stručni i profesionalni serviseri i prodavci , sa dugogodišnjim iskustvom u radu i željom da rade kvalitetno i precizno Vam stoje na raspolaganju.

Fiskalne kase i E-fakture Obrenovac SHROOMS SOFT DOO

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 605 3 605; +381 11 8722 555
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Miloša Obrenovića 7b
      11500 Obrenovac
      Srbija

    Postavi komentar