EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kamenorezačka radnja DUŠA Kruševac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kamenorezačka radnja DUŠA Kruševac

Kamenorezac ili Kamenorezačka radnja “Duša” , osnovana je 1995. godine sa sedištem u selu Kamenare, na 14. kilometara od Kruševca. Od samog početka naša radnja beleži veliki napredak i veliki broj zadovoljnih klijenata,  tako da vrhunskim kvalitetom i tačnošću isporuke, radnja je među vodećim u ovom regionu.

NAŠE USLUGE I PROIZVODI

– Spomenici i spomen ploče se danas izrađuju toliko raznovrsno po oblicima i veličini, od različitih boja granita, mogu biti ukrašeni jednostavno ili bogato, po Vašoj potrebi i želji. Spomenicima se mogu dodati elegantni natpisi, ilustracije, portreti i drugih dekorativni elementi. Mi ćemo raditi sa Vama da sačuvate svoje dragocene uspomene i stvorite trajno nasleđe za svojim voljenima.

Kamenorezačka radnja DUŠA Vam nudi sledeće modele spomenika:

KLIKOM NA SLIKU DOBIĆETE VIŠE INFORMACIJA

– Uređenje enterijera i eksterijera: podovi, stepenište, kuhinje, kupatila … od granita i dekorativnog kamena – Kamenorezačka radnja DUŠA. Izrađeno od najboljeg granita! Imamo nepokolebljivu posvećenost prema kvalitetu. Kvalitet je nešto što je kod nas najvažnije. Počinjemo sa materijalima koje koristimo u radu. Mi koristimo samo najfinije granit. Onda taj granit dolazi u ruke naših neverovatno obučenih i iskusnih majstora, koji imaju jedinstvenu sposobnost da transformišu te materijale u pravo umetničko delo – ono koje čuva Vaše najdragocenije uspomene i stvara trajno nasleđe za Vašu porodicu.

I kada kažemo trajan, zaista i mislimo trajan, jer stojimo iza naših materijala i garantujemo njihov kvalitet.  Jedino tako Vi dobijate zaista trajno nasleđe! Za još informacija kliknite DETALJNIJE

– Proizvodnja dekorativnog prirodnog kamena . S’obzirom na savremene trendove i nove zahteve naših cenjenih mušterija, svoju delatnost smo proširili i na uređenje enterijera i eksterijera prirodnim, prirodnim kamenom. Savremene tehnologije koje sa zadovoljstvom pratimo i moderne mašine koje koristimo pri obradi kamena, učinili su da smo u mogućnosti da, u vrlo kratkom roku, ispunimo i narudžbine najzahtevnijih mušterija, na šta smo posebno ponosni!

Neki od naših radova uređenja prostora prirodnim kamenom! Za još informacija kliknite DETALJNIJE

– Prodaja granita, granitnih blokova i ploča na veliko za druge kamenorezačke radnje u kamenorezačkoj radnji DUŠA! Prodaja gotovih spomenika i sve od granita po povoljnim cenama. Svako ko želi može vrši uslužnu prodaju neka nas kontaktira na neki od brojeva telefona.

Kamenorezačka radnja DUŠA Kruševac

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 26 76 392
tel: +381  63 81 25 519
tel:+381 37 38 75 276
email : [email protected]

Postavi komentar