EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Mašinsko dubinsko pranje Mladenovac CleanTiN plus

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Mašinsko dubinsko pranje Mladenovac CleanTiN plus

Mašinsko pranje podova
Koristimo profesionalne mašine za dubinsko pranje tepiha, pranje i poliranje tvrdih podova kao i odgovarajuća sredstva koja čine da se postigne maksimalan efekat čišćenja.

PROCES MAŠINSKOG PRANJA PODOVA
PREGLED I ISPITIVANJE PODNIH POVRŠINA / USISAVANJE
DUBOKO ČIŠĆENJE / ISPIRANJE / KONTROLA ODRAĐENOG POSLA
NANOŠENJE ZAŠTITE / POLIRANJE / KRISTALIZACIJA

 

Mašinsko pranje se primenjuje na svim vrstama tvrdih podova (mermeru, granitu, teraco, betonu, pločicama, pvc, parketu, laminatu, gumi, …)

Generalno čišćenje
Generalno čišćenje podrazumeva organizovano spremanje unutrašnjeg prostora i enterijera koji se u njemu nalazi. Cilj obavljanja generalnog čišćenja je uklanjanje krupnog otpada i sitnih nečistoća nakon renoviranja ili izgradnje objekata, kao i kompletnu dezinfekciju prostora u cilju obezbeđivanja adekvatne higijene zbog vaših ukućana ili radnika.

Specijalizovani servisi za generalno čišćenje su organizovani tako da vam pomognu u spremanju svog doma ili radnog mesta na najefektniji način.
Oni vašu imovinu tretiraju kao svoju i vode računa da proces čišćenja bude brz, sa odličnim krajnjim rezultatima.

Temeljno, profesionalno i efikasno pružamo usluge mašinskog dubinskog čišćenja nameštaja, automobila, poslovnog prostora i nalazimo rešenja za besprekornu svežinu. Vratite stari sjaj vašem nameštaju od mebla ili kože, radimo sa svim materijalima na tržištu i postižemo vrhunske rezultate.

Dubinsko pranje nameštaja vršimo po pozivu u vremenu koje Vama odgovara po vrlo pristupačnim cenama. Naš servis koristi najsavremenije metode u oblasti dubinskog čišćenja nameštaja – uvek nastojimo da pratimo trendove i unapređujemo našu uslugu.

Takođe, ne koristimo teška hemijska sredstva – koristimo biorazgradiva sredstva koja su na prirodnoj bazi, sa antibakterijskim svojstvima i potpuno su neškodljiva po životnu sredinu.

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Vršimo sve vrste pranja / Mašinsko pranje tvrdih i mekih podova
Dubinsko pranje nameštaja / Pranje stakla
Kristalizacija mermera i dr.

Na raspolaganju smo Vam i kada su Vam potrebne pouzdane i odgovorne osobe radi čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih prostorija. Čistimo stanove, kuće, lokale, poslovne objekte, kao i garaža i podruma, automobila isl.

Mašinsko dubinsko pranje Mladenovac CleanTiN plus

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: 061 582 12 89
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Belućanska 4, Mladenovac

    Postavi komentar