EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Medijacija Kragujevac SNEŽANA BRANKOVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Medijacija Kragujevac SNEŽANA BRANKOVIĆ

Medijatorka Snežana Branković uspešno posluje već dugi niz godina a dokaz za to je veliki broj zadovoljnih klijenata. Sedište firme nalazi se u Kragujevcu na adresi Kneginje Ljubice 2, lokal 12.

 

Pruža Vam usluge da sporazumom dođete do bržeg, povoljnijeg i poverljivijeg rešenja Vašeg spora, konflikta ili problema.

Posreduje između stranaka u vansudskom postupku, koji za cilj ima postizanje sporazuma na obostrano zadovoljstvo.

 

Medijacija je najpovoljniji, najbrži postupak u kome stranke svojom voljom i svojim predlozima dolaze do zajedničkog rešenja.

 
Zakonom o zaštiti potrošača medijacija je postala obavezna u potrošačkim sporovima, to znači da je prodavac obavezan da učestvuje u postupku vansudskog rešavanja spora koji je pokrenuo potrosač podnošenjem prigovora Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacije, a sve nakon odbijene reklamacija od strane prodavca. Postupak se vodi pred Telom za vansudsko rešavanje spora.

 

Svrha medijacije je da se u sto kraćem roku okonča i reši sporni odnos čak i sudski spor, da se sudovi rasterete velikog broja predmeta jer u većini slučajeva ti predmeti mogu da se reše medijacijom, sporazumom.

Medijacija Kragujevac SNEŽANA BRANKOVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 8497 906; +381 63 7756 907
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Kneginje Ljubice 2, lokal 12
      Kragujevac
      Srbija

    Postavi komentar