EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Peskarenje i farbanje STOŠIĆ Smederevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Peskarenje i farbanje STOŠIĆ Smederevo

Mi smo PESKARENJE STOŠIĆ preduzetnička firma koju čini iskusan, stručan i kreativan tim ljudi. Firma se pre svega bavi peskarenjem, farbanjem i protiv požarnom zaštitom.

 

Pored toga specijalizovani smo za izvodjenje molersko-farbarskih radova, gipsarskih radova i fasadnih radovima, ali i radovima na visini kao i AKZ (antikorozivnom zaštitom) objekata različitih namena.

 

Iskustvo od preko 10 godina u ovom poslu nam daje priliku da sebe nazivamo profesionalcima koji svoj posao obavljaju sa maksimalnom posvećenošću.

Od našeg osnivanja 2010. godine trudimo se da kombinujemo naše iskustvo u radu, znanje i niske cene kako bismo vam pružili najbolju uslugu sa konkurentnom cenom .
Usluge koje vršimo podrazumevaju rad sa najkvalitetnijim materijalima licenciranih proizvodjača, kao i rad sa mašinama nemačkog kvaliteta i pouzdanosti.

  

Oblasti rada:

  

Prihvatamo i najzahtevnije projekte, a svaki projekat koji prihvatimo obavljamo sa maksimalnom posvećenošću. Naši resursi i znanje nam dozvoljavaju da svaki projekat realizujemo u skladu sa željama klijenta i u predviđenom roku!

 

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Peskarenje i farbanje STOŠIĆ Smederevo

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 476 45 42
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Osoba Nenad Stošić
  • Adresa Natalije Cvetković 8
   11300 Smederevo
   Srbija

  Postavi komentar