EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodnja sobnih vrata Pejkovac BELI GOČ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodnja sobnih vrata Pejkovac BELI GOČ

BELI GOČ je zanatska radnja gde je glavna delatnost izrada sobnih vrata i prozora, kao i sanduka za pokojnike. Nalazimo se na adresi Pejkovac bb u opštini Žitorađa.

Naše poslovanje se zasniva na saradnji sa fizičkim i pravnim licima na teritoriji Prokuplja, Niša, Aleksinca i same Žitorađe.

 

Vrata se izrađuju u kombinaciji drvo i medijapan(mdf). Kada je izrada drvenih elemenata u pitanju, naglasili bismo da radimo kompletno sve od drveta, od iverice i medijapana i punog drveta.

Naše iskustvo u poslu je oko 40 godina, što jasno govori o postojanosti i korektnosti ali i o prepoznatljivosti zanatske radnje BELI GOČ.

 

Pored navedenih, izrada pločastog nameštaja po meri i želji klijenata je takođe naša delatnost, a radimo izradu kuhinja po meri od iverice i medijapana, zatim izrada plakara, ormana, natkasni, stočića, stolova, stolica i sve što želite napravićemo od drveta i dati korektnu ponudu za cenu koja je u skladu sa kvalitetom.

Kuhinje su od iverice debljine 18mm, obični kant kao i alu kant a radimo isključivo po narudžbini i po meri.

 

Takođe radimo i sve vrste sanduka za pokojnike kao i izradu krstova za nadgrobna mesta. Kvalitetno radimo i izradu korpi od pruća koje su višenamenske i mogu poslužiti za pijacu, za groblje, ili nošenje robe i hrane na selu.

 

Dostupni smo za teritoriju do 100km od naše radionice, a za pozive smo dostupni od 08h do 21h svakim danom.

Proizvodnja sobnih vrata Pejkovac BELI GOČ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 0257 132
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Pejakovac bb,
      Žitorađa,
      Srbija

    Postavi komentar