EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Rezana građa BORSELLINO Bajina Bašta

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Rezana građa BORSELLINO Bajina Bašta

BORSELLINO DOO bavi se obradom i prometom drvnih sortimenata.

Mi smo porodična firma koja je osnovana 24.09.1998. godine, sa sedištem i poslovnim prostorijama u Bajinoj Bašti i proizvodnim pogonima u Kremnima. Počeli smo kao malo preduzeće za proizvodnju i obradu drveta sa veoma malim kapacitetima. Iz godine u godinu povećavali smo proizvodne kapacitete i širili ponudu proizvoda i tako planiramo da nstavimo i u buducnosti. Do ove pozicije nas je doveo vredan i predan rad od samog početka davne 1998. godine.

 

Mi smo preduzeće koje se pored proizvodnje rezane gradje, drvenih elemenata svih vrsta i malča od borove kore bavi prometom peleta i sečke. U ponudi su četiri vrste drvta, a to su: Crni i Beli Bor, Jela i Smrča, a mogu se i povremeno u zavisnosti od potražnje nabaviti i druge vrste drveta, kao što su Orah, Hrast, Bagrem, Javor, Trešnja, Divlja i dr. Tokom godina, usvajali smo nove koncepte i nove tehnologije, tako da sada kupcima nudimo proizvode izuzetnog kvaliteta i precizne obrade.

 

Naš cilj je da održavamo, razvijamo i unapređujemo našu poziciju na tržištu. Uz stručne i motivisane radnike sa savremenim mašinama želimo da konstantno unapređujemo kvalitet svojih proizvoda i usluga, razvijamo nove proizvode i način njihove primene sa ciljem postizanja dugoročnog zadovoljstva i privrženosti kupaca.

 

Naše usluge:

 

Naša vizija je da poslujemo kao preduzeće koje stalno postavlja više standarde u poslovanju,ne samo da uvodi nove navike i trendove,nego ih i predviđa i kreira kroz uvođenje još savremenijih tehnologija i praćenjem evropskih i svetskih trendova i parametara po pitanju kvaliteta proizvoda i načinu organizovanja poslovanja.

 

Želimo da ostanemo prepoznatljivi na tržištu, poznat po porodičnoj tradiciji, marljivom radu, visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, razvoju i negovanju svojih odnosa prema našim kupcima.

Rezana građa BORSELLINO Bajina Bašta

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 31 861 061, +381 60 6 861 061
email :[email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Milenka Topalovića 125
      Bajina Bašta
      Srbija

    Postavi komentar