EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Samolepljive nalepnice i etikete Ćuprija GRAFOTEKS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Samolepljive nalepnice i etikete Ćuprija GRAFOTEKS

Firma GRAFOTEKS je porodična firma koja se prvenstveno bavi štampanjem i proizvodnjom nalepnica. Poslujemo od 1994 kao pioniri u grafičkoj delatnosti koje se jedni od retkih bave štampanjem etiketa.

 

Sada brojimo 15 zaposlenih. U godinama koje su iza nas imali smo puno perioda investicija i razvoja. Tako i sada i ako brojimo već 25 godina rada smatramo da tek predstoji faza novih investicija, novog razvoja sa tendencijom proboja na nova tržišta. Naš lajt motiv je “onaj ko se ne razvija, stagnira”.

 

Koristimo u proizvodnji samo vrhunske uvozlne materijale kao što su Averz Denison, UPM, Budaval, Intercoat. Štampamo na svim vrstama materijala ( velumTT, termo eco, termo top, polietilen, polipropilen, zlatna i srebrna folija, i ostali samolepljivi materijali).

 

Proizvodni program:

 

Sve vrste nalepnica koje imaju primenu u mesnoj, prehrambenoj, hemijskoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Proizvodimo i nalepnice za Vina. Nalepnice za termotransfer i direkt termal štampače u trgovini i ostalim industrijskim granama.

 

Firma GRAFOTEKS ima profeisonalni tim dizajnera. Mi smo tu za Vas, da osmislimo izgled etiketa ili nalepnica, da damo ideje i sugestije. Da ne bi dolazilo do greške posebnu pažnju obraćamo na fazu u pripremi za štampu. Našim kupcima uvek nudimo savete koji se odnose na određene specifičnosti i mogućnosti naše štampe.

 

Naš tim  čine vrhunski stručnjaci sa preko 25 godina radnog iskustva. Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Samolepljive nalepnice i etikete Ćuprija GRAFOTEKS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 60 615 8770; +381 35 88 71 520
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Kneza Miloša bb,
      Ćuprija
      Srbija

    Postavi komentar