EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

SUDSKI PREVODILAC ZA NEMAČKI JEZIK DRAGAN NIKOLIĆ Bačka Palanka

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

SUDSKI PREVODILAC ZA NEMAČKI JEZIK DRAGAN NIKOLIĆ Bačka Palanka

Sudski prevodilac za nemački jezik, sa dugogodišnjim iskustvom obostranog prevođenja sa overom raznih vrsta dokumenata kao i dokumentacije.

 

Pružamo sluge prevoda sa ili bez overe sudskog tumača za:
– domaća i strana preduzeća
– državne institucije i nevladine organizacije
– fizička lica

Dragan Nikolić je eminentni stručnjak i iskusni prevodilac pa je u vezi s tim nebitno da li Vam je potrebna overa sudskog tumača za pravna dokumenta, medicinsku dokumentaciju i ostala uverenja i potvrde, svi prevodi su najvišeg nivoa kvaliteta.

 

Naša agencija prevodi dokumenta, poštujući interne rokove, a takođe ćemo omogućiti uređivanje i korekturu teksta. Profesionalni prevodilac nikada neće imati prioritete u procesu prevođenja; a to znači da za nas ne postoje “mali” i “veliki” klijenti već ćemo na vašem projektu neprestano raditi kako bismo ispunili zadate rokove.

 

Posle prevoda, Vaš dokument će se ponovo detaljno pročitati, proveriti postojanje mogućih, slučajnih interpunkcijskih ili pravopisnih grešaka; propuštenih reči ili nedoslednosti na jeziku na koji je dokument preveden. Pored lekture i korekture takođe treba proveriti izgled formatiranih stranica i fontova kako bi se osiguralo da izgled završnog prevoda bude istovetan originalnom dokumentu; ukoliko je to potrebno.

SUDSKI PREVODILAC ZA NEMAČKI JEZIK DRAGAN NIKOLIĆ Bačka Palanka

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 2664 123; +381 21 758 862
email : [email protected]

  • Osoba Dragan Nikoliić
  • Adresa JNA 53, Tovariševo
    Bačka Palanka
    Srbija

Postavi komentar