EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tip Top Mobilni Toaleti – Iznajmljivanje i odrzavanje toaleta

0 / 5
Uporedi Štampaj

Tip Top Mobilni Toaleti – Iznajmljivanje i odrzavanje toaleta

Tip Top je specijalizovana firma za iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. Pored toga, Tip Top pokriva ceo spektar sanitarnih usluga vezanih za vodovodne i kanalizacione sisteme.
Profesionalno je opremljena za rešavanje jednostavnih komunalnih problema poput odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i naprednog snimanja kanalizacije.

Firma Tip Top nudi kompletan servis u vezi mobilnih toaleta / sanitarnih sistema: dovoženje, montažu i održavanje i odvoženje. Vaše je da obezbedite prostor za postavljanje kabine – ostalo prepustite nama.

USLUGE TIP TOP MOBILNI TOALETI

Osnovna delatnost firme Tip Top je iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve vaše zahteve u pogledu iznajmljivanja i održavanja mobilnih toaleta.

Mobilni toaleti firme Tip Top su idealno rešenje za gradilišta ili prilikom renoviranja kuća kao i za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali, vašari.

 

Kabine se lako transportuju i postavljaju, ne zahtevaju pripremu terena kao ni priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. I, što je jednako važno, predstavljaju idealno ekološko rešenje koje ne narušava životnu sredinu.

Podrazumeva se da se striktno poštujemo sve evropske standarde. Za naše mobilne toalete / sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Pored toga firma Tip Top pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

 

Tip Top mobilni toaleti u svojoj ponudi imaju razne vrste mobilnih toaleta:

– pokretni hemijski toaleti, 
– pokretni mobilni toaleti, 
– pokretni sanitarni toaleti.

Naše prednosti su fleksibilnost i pouzdanost, vršimo deodoraciju i uklanjanja grafita i svaki mesec računamo kao 30 dana.

 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE TIP TOP MOBILNI TOALETI

Firma Tip Top pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

 

SNIMANJE KANALIZACIJE TIP TOP MOBILNI TOALETI

Oprema za snimanje kanalizacionih sistema se sastoji od monitora na kojem se prikazuje snimak i kamere koja vrši snimanje u cevi. Kamere su samohodne odnosno poseduju sopstveni sistem za kretanje unutar cevi.

Tip Top Mobilni Toaleti – Iznajmljivanje i odrzavanje toaleta

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 - -
  • Adresa Ljubiše Miodragovića 75 z, Beograd - Mirijevo
    Srbija

Postavi komentar