EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

TREND BAND MUSIC TEAM Novi Sad

ROCK AND FOLK ORKESTAR ZA SVE VRSTE ZABAVA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

TREND BAND MUSIC TEAM Novi Sad

Nastupamo u istoj postavi od 1994. ( još od malih nogu ). U godinama iza nas ostvarili smo brojne kontakte i prijateljstva sa privrednim subjektima, sportskim organizacijama i privatnim licima. Odsvirali smo nebrojeno mnogo svadbi i privatnih zabava po kojima nas pamte i preporučuju! Uspeli smo da izbalansiramo odnos kvaliteta i cene na radost onih koji nas angažuju. Poslušajte nas uživo i uverite se sami! Dobićete iskusan, provereno kvalitetan bend, bez prevelikih i nepotrebnih izdataka.

+381 64 122 76 21

Ono po čemu je Trend Bend iz Novog Sada najviše prepoznatljiv jeste iskustvo. Uživo su svirali na mnogim TV emisijama u prenosima RTS-a, RTV-a i drugih televizijskih stanica. Nastupali su na prestižnim događajima poput „Izbora za Mis Srbije“, „Borbinom osmehu godine“, godišnjicama Poleta i Pan radija, kao i na mnogim drugim koncertima i svečanostima u zemlji i regionu.

 

Bend je stekao mnoge kontakte i prijateljstva sa privrednim subjektima, sportskim organizacijama i privatnim licima, koja ih angažuju zbog jako dobrog odnosa cene i kvaliteta. Trend Bend iz Novog Sada učiniće vaš događaj lepim iskustvom koje ćete pamtiti kroz čitav život!

 

TREND BAND MUSIC TEAM poseduje sopstveno visokoprofesionalno ozvučenje novije generacije, koje svojim performansama zadovoljava potrebe ozvučavanja u objektima koje primaju do dve hiljade posetilaca.

TREND BAND MUSIC TEAM Novi Sad

+381 64 122 76 21

  • Adresa Novi Sad, Srbija

Postavi komentar