EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

BANJA KANJIŽA – Specijalna bolnica za rehabilitaciju

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

BANJA KANJIŽA – Specijalna bolnica za rehabilitaciju

“Ako želite da učinite nešto više za sebe, za svoje zdravlje, za svoju budućnost, obratite nam se sa poverenjem. Naši stručnjaci će se pobrinuti za Vas uz pomoć naših bogatih prirodni resursa (lekovita voda i peloid). Ljubazno, gostoljubivo osoblje učiniće Vaš boravak ugodnim, jedinstvenim i nezaboravnim. Ukoliko želite lečenje, oporavak, preventivu, relaksaciju, wellness, rekreaciju i sport, budimo mi Vaš izbor, jer Banja Kanjiža 100 godina čuva Vaše zdravlje.”
Dr med. Slobodanka Drndarski, direktorka specijalne bolnice

 

 

Banja Kanjiža pruža vrhunske usluge smeštaja u objektu Aquamarin i u stacionaru Abella. Na raspolaganju posetilaca su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani.

Objekat Aquamarin:
– 150 postelja
– dvokrevetne i trokrevetne sobe (TV,telefon, frižider, klima, TWC)
– apartmani (TV, telefon, frižider, klima, TWC)
– prijemno odeljenje,ordinacije, terapije, bazen, sorarijum, sauna, sportska hala, trim kabinet, restoran, frizerski salon, kozmetički salon, Free Hot Spot Internet, permanentno dežurstvo lekara i medicinskih sestara.

 

Abella – stacionar

– 150 postelja
– jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe(TWC)
– apartmani (TWC, TV)
– terapije
– restoran,
– permanentno dežurstvo lekara i medicinskih sestara

Restoranske usluge:

Aquamarin*** ( 300 mesta )

– pansion ili a la carte
– kongresna sala (100 osoba)
– banketi
– korišćenje sale za održavanje svadbi i drugih proslava i manifestacija.

Organizujemo manifestacije u prijatnom ambijentu. O visokom standardu i o odličnoj hrani se brine naše stručno osoblje.

 

 

Sportska hala sa 600 sedišta ima potrebne rekvizite za tzv. „male sportove“ (rukomet, mali fudbal, košarku, odbojku, stoni tenis, džudo, rvanje), pa se može koristiti kako za rekreaciju, tako i za pripreme vrhunskih sportista. Poseduje i uređaje za klimatizaciju pa je pogodna i za organizovanje raznih sportskih i estradnih priredbi. Postoje još rukometni, fudbalski i dva teniska terena, kao i savremeno opremljena teretana sa 12 stanica.

 

U objektu „Aquamarin“ postoje dva zatvorena bazena sa termalnom vodom, čije su dimenzije 25 x 12,5 m i 10 x 8 m. Veći bazen je dovoljne dubine za plivanje. Pored pacijenata, pristup bazenima imaju i građani u rekreativne svrhe. Takođe postoje sauna i trim-kabinet, gde nadzor vrši kvalifikovani rekreator.

 

Banja Kanjiža je 2003. godine uvela nove, savremene usluge wellness sadržaja, koji nude relaksaciju pomoću prirodnih resursa, koji objedinjuju regeneraciju, osveženje, rekreaciju, prevenciju i negu lepote uz stručni nadzor.

 

 

Od početka do danas, wellness program se proširio. Po svim sadržajima i karakteristikama u potpunosti odgovara svetskim standardima i čeka svoje goste u prelepom , novom ambijentu.

 

 

WELLNESS – PRIJATELJ VAŠEG ZDRAVLJA
(zakazivanje obavezno putem telefona: 024 875 163)

Banja Kanjiža svojim konkurentnim cenama predstavlja atraktivnu lokaciju, kako za lečenje, tako i za turizam.

CENOVNIK

  • Adresa Narodni park bb, 24420 Kanjiza

Postavi komentar