EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom Dušan Lukač – Dom za smeštaj i negu starih lica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom Dušan Lukač – Dom za smeštaj i negu starih lica

Dom Dušan Lukač je novi, savremeno opremljeni objekat, koji svojim korisnicima nudi bezbedan i udoban smeštaj.

 

Spremni smo da svojim korisnicima pružimo 24h brigu i negu koja im je potrebna. Iako dom nadgleda obuceno osoblje imamo organizovan transport do odgovarajucih zdravstvenih ustanova, kao i poziv hitne pomoci. Posebno brinemo o kvalitetu medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja. Takodje strucnom timu pripada i socijalna radnica, negovateljica i ostalo osoblje kojima je jedini cilj da nasim klijentima pruže sto bolji boravak u nasem domu.

 

Na raspolaganju su prostrane jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, koje su opremljene novim nameštajem. Svaka soba poseduje SOS taster za poziv medicinske sestre ili negovateljice u bilo kom trenutku.Kupatila su prilagodjena pokretnim i nepokretnim korisnicima.

 

 

 

Kapacitet doma je 26 korisnika, što omogucava svima prijatan boravak. Takodje brinemo i o tome da se naši klijenti osecaju opušteno i zbog toga imaju pravo slobodne šetnje po našem prostranom i uredjenom dvorištu. A radi olakšavanja kretanja svih, svuda po domu su postavljeni rukohvati koji omogucavaju lakše i prijatnije kretanje.

 

 

Organizujemo rođendane, slave, izlete i sve što bi naše korisnike ucinilo srećnim, zadovoljnim, ali i da bi se osećali kao kod kuće. Svim korisnicima usluga, dom za stare Dušan Lukac obezbeduje raznovrsnu i ukusnu hranu koju nam obezbeđuje ketering kuća. Ishrana je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama korisnika, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem.

 

  • Adresa Žikina 22e - Beograd, Zvezdara

Postavi komentar