EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ATEROS Subotica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ATEROS Subotica

Dom „Ateros“ uređen je prema najvišim standardima za smeštaj odraslih i starih lica na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike sa brojem licence 93 od 26.10.2015.

 

 
Dom se nalazi blizu centra, u mirnom delu našeg grada.
Veliki trud u našem domu se ulaže u stvaranje domaćinske atmosfere kako bi korisnicima doma pružili što prijatniji boravak. Osmeh, topla reč i pružanje pažnje svakom ponaosob su vrednosti koje se posebno neguju.

 

 

 

Smeštaj:
Kapacitet našeg doma je 25 korisnika obezbeđenih u jednu jednokrevetnu, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. U domu se pruža zdravstvena i opšta nega za pokretna, polupokretna i nepokretna lica. Sobe su raspoređene na prizemlje i 2 sprata. Postoji ugrađen lift kako bi polupokretna i nepokretna lica ukoliko je to potrebno mogla odlaziti u druge zdravstvene ustanove. U okviru našeg doma postoji prostrano dvorište koje služi za druženje i šetnju naših korisnika.

 

 

Medicinska nega:
U domu je stalno prisutna medicinska sestra, negovateljica kao i socijalni radnik. Lekarska vizita se obavlja jednom nedeljno. Lekove kao i ostale potrepštine, nabavlja glavna sestra uz saglasnost lekara. Praćenje vitalnih funkcija, raspoloženje i psihicko stanje kao i terapiju, osoblje doma vrši svakog dana, pogotovo higijenu i negu korisnika.

 

 

 

Ishrana:
Kuhinja doma je urađena po HACCP standardu. U kuhinji se svakodnevno pripremaju 3 obroka i 2 užine kao i poseban jelovnik za ishranu korisnika čije zdravstveno stanje to zahteva.

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ATEROS Subotica

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 60 3468 754
email: [email protected]

  • Adresa Paje Marganovića 32, Subotica
    Srbija

Postavi komentar