EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stare Beograd Sveti Trifun

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stare Beograd Sveti Trifun

Brinemo o davanju i pakovanju terapija korisnicima a nakon svakodnevih preglada lekara, terapiju korigujemo, menjamo ili predlažemo dodatno analize, skenere, rengene, isl. Po potrebi organizujemo, zakazujemo i vodimo korisnike kod raznih lekara specijalista kako bi bili sigurni da primaju adekvatnu zdravstvenu pomoć.

Nega korisnika je na najvišem mogućem nivou, kupanja se sprovode dva puta nedeljno uz jutarnju (umivanje, ispiranje usne duplje, pranje zuba) i večernju toaletu pogotovu kod žena a poseban tretman imaju nepokretne osobe, koje se peru posle svake promene pelene što se čini najmanje četiri puta u toku 24 sata. Higijena je pola zdravlja s toga je jako važno da se sprovodi ispravno i redovno.

DODATNE USLUGE :
Rehabilitacija nakon preležanog Covida
Usluga kompletne fizikalne rehabilitacije sa uspešnim oporavkom, omogućen smeštaj na ograničen vremenski period.

NAŠE LOKACIJE

LOKACIJA 1 : Železnik

Dom se nalazi u mirnom delu grada sa jako dobrim gradskim saobraćajem (54, 58, 88, 55, 521, 522, 511) a na glavnim i sporednim putevima su postavljeni putokazi pa se vrlo lako pronalazi. U Domu postoji prelepo dvorište, terase i zajedničke prostorije u vidu dnevne sobe i trpezarije sa velikim televizorom, muzičkim i sličnim uređajima. Radni terapeut svakodnevno organizuje razne zanimljive igre, likovne sekcije, druženja i sl. Sobe u Domu su pretežno dvokrevetne i svaka ima televizor sa kablovskim kanalima. Koriscnici imaju sopstvene ormane, natkasne i fioke za razne private stvari.

DETALJNIJE

Lokacija 2: Miljkovac

Zgrada je namerno napravljena za otvaranje doma za starije i od samog početka zahteva i treba najpotrebnije korisnike. Nalazi se na putu do Manastirske šume na 200 metara nadmorske visine na 1 km od gradskog naselja Miljakovac i 2 km od naselja Banjica do grada u vašoj blizini. Kompromis da budete kao na planini i samo 7 km od centra Beograda (Terazija) glavni je preduslov pri odabiru ove lokacije za otvaranje kuće.

Soba je vrlo prostrana i svaka ima svoje kupatilo, terasu, LCD TV sa kablovskim kanalima, internet i sve ostalo dostupno po pravilu.

DETALJNIJE

Pružamo uslugu kompletne fizikalne rehabilitacije sa uspešnim oporavkom, omogućen smeštaj na ograničen vremenski period.
Rehabilitacija nakon preležanog Covida.

NAŠE USLUGE
Usluge socijalnog radnika / Usluge lekara opšte medicine / Usluge lekara specijalista
Usluge fizikalne medicine i rehabilitacije / Medicinsko – tehničke intervencije
Usluge prevoza / Obuka za negovateljice / Palijativna nega

Dom za stare Beograd Sveti Trifun

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:

011 77 02 842
011 408 61 42
063 437 043 viber/whatsapp
email : [email protected]

email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Branka Radičevića 7, Beograd

    Postavi komentar