EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stare Villa Mir Lux – Novi Sad

“Svako srce, koje je kadro da oseti veliku bol, kadro je i da čini dobra!”

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stare Villa Mir Lux – Novi Sad

Villa Mir Lux” je licencirani dom za stare u Novom Sadu, osnovan sa idejom i ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama, kao i njihovim porodicama. Posetite nas i uverite se u kvalitet usluge koju pružamo s ljubavlju.

Palijativno zbrinjavanje onkoloških bolesnika u svim stadijumima bolesti, sva teška stanja u medicini koja je teško zbrinjavati i negovati u kućnim uslovima.

 

 

Gostoprimljivost svakako opravdava svoje ime prefinjenim i toplim okruženjem, kao i svim besprekornim uslugama koje pruža svojim korisnicima. Celokupni dizajn doma za stare predstavlja nam mešavinu savremenih i klasičnih dizajnerskih detalja pri čemu je enterijer inspirisan životom i umetnošću „renesansnog čoveka“. Činjenica da naš dom za stare nudi samo 15 luksuznih kreveta će vas možda iznenaditi, ali to svakako doprinosi ekskluzivnosti ovog mesta, gde se primaju pacijenti na bolničko lečenje i negu na neograničeno dug period vremena. Svaka od 6 soba ima komad nameštaja ili umetnosti koji su kreirani kao omaž tom vremenu.

 

 

 

Pored svoje standardne veličine, „Villa Mir Lux“ svojim korisnicima daje mogućnost uživanja u brojnim luksuznim pogodnostima koje možete očekivati u onim ogromnim hotelima sa 500 i više soba. Takođe, dom za stare „Villa Mir Lux“ je pravo mesto koje treba posetiti jer vam nudi gurmanske obroke i odličnu negu u opuštenom okruženju, dajući vam priliku da se divite bašti iz unikatne perspektive.

 

 

Prefinjeni prostor dnevnog boravka je nešto što nikako ne bi trebali da zaobiđete. Ovde naši korisnici imaju idealnu priliku da maštaju o svom sledećem danu u ovom raju.

 

 

 

 

  • Adresa Laze Lazarevića 37a
    21000 Novi Sad

Postavi komentar