EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Specijalistička ordinacija Dr Baltić

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Specijalistička ordinacija Dr Baltić

Mi smo mlada specijalistička ordinacija, osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

 

 

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.

Dr Snežana Baltić je poverenje svojih istaknutih kolega zadobila predanim radom u dosadašnjoj karijeri, koji su zato i pristali da pružaju konsultantske usluge iz drugih grana interne medicine – kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i nefrologije.

 

 

Pomoć i vidanje, a ne „samo“ lečenje, su ono što je naša najbitnija obaveza i želja.

Naše Usluge:

Ultrazvučna Dijagnostika

  • zglobova

  •  srca

  •  abdomena

  •  dojki

  •  vrata i štitne žlezde

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 10:00 - 17:00 -

Postavi komentar