EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Ginekološko – akušerska ordinacija Radojčić

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Ginekološko – akušerska ordinacija Radojčić

Ginekološko akušerska ordinacija „Radojčić“ sa svojim radom počela je davne 1996. godine.

 

Više puta od svog osnivana ordinacija je menjala svoju lokaciju i sada se nalazi u Braničevskoj ulici broj 2. Na prelepoj lokaciji u Beogradu ginekološko akušerska ordinacija „Radojčić“ je smeštena u prostoru namenski projektovanom za potrebe rada ordnicije kao zdravstvene ustanove.

 

Naše usluge namenje su prvenstveno:

  • – lečenju steriliteta kod oba pola

  • – ranom otkrivanju raka materice i jajnika

  • – dijagnosticiranju seksualno prenosivih bolesti

  • – praćenju trudnoće

Budući da sterilitet predstavlja sve veći problem u modernom društvu, ginekološka ordinacija „Radojčić“ Vam nudi tretmane za utvrdjivanje i lečenje neplodnosti kod oba partnera. Svojim pacijentima kod kojih je neophodno lečenje steriliteta obezbedili smo niz postupaka i metoda koji uspešno rešavaju ovaj problem.

 

Osobe koje prilikom seksualnih odnosa sa različitim partnerima ne upotrebljavaju adekvatnu zaštitu izlažu se mogućnosti da obole od mnogobrojnih seksualno prenosivih bolesti čije lečenje može da bude bolno i dugotrajno. Naša ginekološka ordinacija bavi se dijagnostikom i lečenjem seksualno prenosivih bolesti u cilju očuvanja Vašeg zdravlja i ljudi oko Vas.

 

Praćenjem trudnoće kod žena, savremenom tehnikom i metodama, 4D ultrazvuka detaljno pristupamo ispitivanju razvoja fetusa i utvrdjujemo da li se sve odvija bez neželjenih anomalija.

Redovan odlazak na ginekološki pregled omogućava Vam rano otkrivanje raka materice i jajnika, što znaci da se na vreme može početi sa lečenjem i terapijom.

 

U ginekologiji 4D ultrazvuk se koristi još i za ispitivanje neplodnosti, prohodnosti jajovoda, pregled bubrega, dojki, slezine i nadbubrežnih žlezda, praćenje efekata propisane terapije i rano otkrivanje raka materice i jajnika.

 

Takodje svojim pacijentima pored ginekološko akušerskih usluga pružamo i konsultacije i preglede iz različiti oblasti tipa:

  • – endokrinologije

  • – urologije

  • – reumotologije

  • – hirurgije

  • – dermatologije

 

Ginekološko – akušerska ordinacija Radojčić

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 24 51 451; +381 11 63 05 666;
+381 65 32 48 941; +381 63 32 48 87
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 13:00 zatvoreno

Postavi komentar