EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

„LEGAT INVEST“- Agencija za pomoc u domaćinstvima

AGENCIJA ZA ČUVANJE DECE, NEGU STARIH LICA I POMOĆ U KUĆI

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Agencija Legat invest bavi se posredovanjem prilikom pružanja usluga stalnog i povremenog čuvanja dece,negi starih lica i pomoći
u kući u Vašem domu. Nudimo Vam mogućnost jednostavnog i brzog pronalaženja odgovarajuće dadilje za čuvanje Vašeg deteta
ili dece. Tu smo da Vam se pruzi najkvalitetnija usluga i sigurnost pri čuvanju dece, kao i obavljanje lakših kućnih poslova u Vašem domaćinstvu, ukoliko za tim imate potrebu. Agencija pre svega postoji da Vam omogući da što lakše i lepše uživate u roditeljstvu

Čuvanje Beba i Dece

Agencija Legat invest bavi se posredovanjem prilikom pružanja usluga stalnog i povremenog čuvanja dece u Vašem domu. Nudimo Vam mogućnost jednostavnog i brzog pronalaženja odgovarajuće dadilje za čuvanje Vašeg deteta ili dece.

Tu smo da Vam se pruži najkvalitetnija usluga i sigurnost pri čuvanju dece, kao i obavljanje lakših kućnih poslova u Vašem domaćinstvu, ukoliko za tim imate potrebu. Agencija pre svega postoji da Vam omogući da što lakše i lepše uživate u roditeljstvu.

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI! TU SMO ZBOG VAS!
Iako skoro uvek postoji mogućnost da Vam dete pričuvaju roditelji ili rođaci, kao i da Vaše dete upišete u privatnu ili državnu predškolsku ustanovu; često može postojati problem da li je Vašim roditeljima to možda ipak prevelika obaveza i napor, ma koliko voleli svoje unuke; kao i ko će i kako stići na vreme da preuzme dete iz vrtića ili škole. Naručito dok je Vaše dete malo, angažovati dadilju je ipak najbolje rešenje, jer su mala deca često podložna virusnim infekcijama koje su u kolektivu jako česte. Dadilja je posvećena samo Vašem detetu, podstiče njegovu kreativnost i intelektualni razvoj – čitanjem, crtanjem, pisanjem, igranjem, a pritom je u stalnom kontaktu sa Vama, pa čak i kada niste prisutni, imate kompletan uvid i kontrolu nad vaspitanjem Vašeg deteta. i na kraju, radno vreme dadilje prilagodiće se Vašim potrebama.

Zato je tu naša Agencija, da Vam pomogne u svakodnevnim obavezama ukoliko ste prezauzeti poslom, da možete sa većim elanom uživati u svakom narednom danu. Ipak, svaka majka, bez obzira da li je zaposlena ili ne, ima pravo na malo vremena koje može da posveti samo sebi.. Jer, samo zadovoljna žena moze kvalitetno da se posveti svom detetu!

Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira bebi-siterke, njene starosne dobi, preporuka, stručnosti i profila koji je u stvari potreban Vama,Vašoj porodici i pre svega Vašem detetu ili deci. Vodićemo računa o iskustvu dadilje, uzrastu deteta, Vašim zahtevima, teritorijalnoj udaljenosti u odnosu na Vaš dom i kompletiraćemo dokumentaciju dadilje.

 Vi samo odlučite da li želite nekog sa više životnog i profesionalnog iskustva, nekog sa više energije, ili nekog ko će biti zabavnije i kreativnije društvo deci. Na kraju, u skladu sa  svim Vašim zahtevima, naš profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršice selekciju i poslaće Vam se na razgovor nekoliko bebi-siterki istog profila, da bi Vi kao roditelj imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu za čuvanje Vašeg deteta ili dece, u skladu sa potrebama Vaše porodice.

Kućna nega starih i bolesnih lica

Agencija Legat invest se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege u Vašoj kući – starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, kao i onima koji imaju poteškoća u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza.
Na Vama je samo da se odlučite za stručnu medicinsku sestru, negovateljicu, bolničarku ili geranto domaćicu. Bilo da je za Vašu dragu osobu potrebno samo društvo, obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, pomoć u oporavku od nedavne hospitalizacije ili bolesti, usluga negovateljice ili kompletna nega stručnih medicinskih sestara 24h dnevno, mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbolju moguću uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!
TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI ! TU SMO ZBOG VAS !
Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi… Dok, obavljanje kućnih poslova može da podrazumeva:  održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisane lekove..
Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira – vodeći računa o kompletnoj dokumentaciji negovateljice ili medicinske sestre, njenom iskustvu, stručnosti i preporukama, kao i Vašim zahtevima. Na kraju, u skladu sa svim Vašim potrebama i zahtevima, kao Klijenta, nas profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršiće selekciju i poslaće Vam na razgovor nekoliko izvršioca istog profila i stručnosti, da bi Vi, imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu, koja će Vam po temperamentu ili nekim drugim parametrima najviše odgovarati.
Pomoć u kući – održavanje stanova i poslovnog prostora

 
DOSTA VAM JE ČISCENJA KUVANJA I PEGLANJA?
 
OBRATITE SE NAMA…
Agencija Legat invest nudi usluge održavanja stanova, kuća i poslovnog prostora. Tu smo da za Vas obavimo sve kućne poslove koji Vam svakodnevno kradu vreme, da ulepšamo Vaš poslovni prostor, da olakšamo radni dan jedne poslovne, savremene žene… da bi imali više vremena za sebe, porodicu, prijatelje, i naravno bolje poslovne rezultate.. Ipak, svaka žena, bez obzira da li je zaposlena ili ne, ima pravo na malo vremena koje može da posveti samo sebi..
Rasteretićemo Vas čišćenja, pranja, peglanja, i svega onoga sto niste stigli da obavite
sami. Tu smo da Vam vratimo Vaše slobodno vreme!
Nudimo Vam i svakodnevno ili periodično čišćenje i održavanje Vašeg radnog prostora, generalnog čišćenja Vaše firme ili poslovnih objekata, kao i čišćenja stambenih ili poslovnih zgrada nakon adaptacije, krečenja ili završnih radova.
Naš profesionalni tim ima najviše standarde u selekciji – obezbedićemo Vam pouzdane, diskretne i stručne izvršioce, koji će nadamo se, uspeti da zadovolje sve Vaše zahteve.
PRETVORITE SPREMANJE I KUVANJE U ZADOVOLJSTVO!
 
PREPUSTITE GA NAMA…
Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 - -

Postavi komentar