EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

NINA LUX – Dom za stare

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

NINA LUX – Dom za stare

U skladu sa imenom, dom Nina Lux je moderno opremljen objekat koji pruža luksuzan smeštaj, osećaj komfora i bezbrižnosti. Prijatan ambijent, pozitivna atmosfera i dvadesetčetvoro časovna pažnja od strane stručnog i ljubaznog osoblja, učiniće da se svaki korisnik oseti kao kod svoje kuće.

 

 

Dom Nina Lux je specijalizovan za zbrinjavanje korisnika koji su oboleli od Alchajmerove bolesti, dementnih osoba, kao i osoba kojima je potrebna palijativna nega (završna faza bolesti). Naš tim čine lekar opšte prakse, visoko edukovane medicinske sestre i fizioterapeuti, socijalni radnik, nutricioniste-dijetetičari i negovateljice sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom.

 

 

Starački dom Nina Lux svojim korisnicima 24 sata pruža sledeće usluge:

  • davanje terapije (oralne, intravenske, muskularne)

  • nega dekubita

  • redovno održavanje urinarnih katetera

  • provera i praćenje vitalnih znakova TA, puls (EKG), pulsna oksimetrija, provera glikemije

  • nazogastrična ishrana…

Pored pregleda lekara opšte prakse i stalnog prisustva stručnog medicinskog osoblja u domu, postoji i mogućnost organizovanja pregleda lekara različitih specijalnosti: kardiolog, urolog, neuropsihijatar, stomatolog…

 

 

U domu Nina Lux posebna pažnja je posvećena društvenom životu i socijalizaciji korisnika. U tom cilju, naši korisnici imaju priliku da svakodnevno učestvuju u različitim programima i animacijama, kao i da se rekreiraju. Posete najbližih članova porodice su omogućene u fleksibilnom vremenu.

Dom Nina Lux je opremljen savremenim sistemom video nadzora, što garantuje maksimalnu sigurnost svih korisnika. Naš licencirani dom (broj licence 277) nalazi se u mirnom kraju Zemuna i poseduje dozvolu za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

  • Adresa Sremskih boraca 6c, Zemun, Beograd, Srbija

Postavi komentar