EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Oftalmologija STANKOV Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Oftalmologija STANKOV Beograd

Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof. dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.

 

Postepenim posatom zaintresovanih pacijenata za opšte oftalmološke usluge i dodatne specijalističke delatnosti, dolazi do postepenog proširenja zaposlenih i uvođenje novih sistema u poslovanju STANKOV OFTALMOLOGIJE.

 

Danas STANKOV OFTALMOLOGIJA obuhvatra tim dvadeset pet članova koji uspešno ulaze u koštac sa svim oftalmološkim problemima (kontaktoloija, strabologija, katarakta,ablacija,vitrektomoija i drugo). Poliklinički deo nalazi se na Terazijama gde se mogu uraditi sve vrste oftalmoloških pregleda, kod dece i odraslih koji obuhvataju predele prednjeg i zadnjeg segmenta oka.U stacionarnom delu se nalazi moderan hiruški blok i stacionar za brzi i pažljivi oporavak oprerisanih pacijenata.

 

Veliko iskustvo,najmodernija oprema i upotreba najpoznatijih brendova u svetu oftalmologije garant su velike uspešnosti rešavanja svih oftalmoloških problema.

Bolesti oka su:

 

Stankov oftalmologija Vam pruža polikliničke ( ambulantne ) i kliničke ( hirurški deo Stankov oftalmologije) usluge.

polikliničke usluge spadaju sve vrste oftalmoloških problema koji se mogu ambulantno rešiti i kod kojih nije neophodna hirurška intervencija, kao na primer: oftalmološki pregledi, laser, merenje  tenzije, vežbe  fuzije, izrada sektorskih okluzija, ultrazvuk prednjeg  i zadnjeg segmenta oka i ostali problemi vezani za oko i očnu duplju.

 

kliničke usluge ubrajamo sve vrste oftalmoloških problema koji se moraju rešiti hirurškim putem. To su na primer problemi vezani za razrokost (Strabizam), problemi prednjeg i zadnjeg segmenta oka (katarakte, ablacije, vitrektomije) kao i problemi vezani za suzne puteve.

Oftalmologija STANKOV Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 324 33 06
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00 -
  • Adresa Terazije 45/IV
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar