EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Sanitetski Prevoz Safe Trans Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Sanitetski Prevoz Safe Trans Beograd

Safe Trans pruža kompletnu uslugu medicinskog transporta pacijenata, nepokretnih i teško pokretnih osoba u zemlji i inostranstvu. Višegodišnje iskustvo u radu sa osobama sa invaliditetom, profesionalna i efikasna usluga dostupna 24 časa, moderna i klimatizovana vozila, ljubazno i stručno osoblje, čine nas jedinstvenim i različitim od drugih.

Bilo da je potreban prevoz pacijenata do bolnice na zakazan lekarski pregled, u banju na lečenje ili od/do aerodroma u zemlji i inostranstvu, sanitetski prevoz Safe Trans ima najbolje rešenje za prijatno i udobno putovanje. Naša usluga organizovana je od strane iskusnog i profesionalnog tima medicinskih radnika po principu od kreveta do kreveta.

Safe Trans nudi sledeće usluge:

  • Prevoz pacijenata

  • Prevoz bolesnika

  • Prevoz invalida

  • Međunarodni transport pacijenata

  • Prevoz ambulantnim kolima

  • Prevoz sanitetom

  • Iznajmljivanje sanitetskih vozila

Sanitetski prevoz pacijenata vrši se novim i klimatizovanim vozilima koja su moderno opremljena po evropskim standardima: mobl krevet (nosila), kardiološka stolica, streč daska, spinalna daska, kiseonik i ostala medicinska oprema. Nakon primljenog poziva i uvida u medicinsku dokumentaciju, naša ekipa je spremna da odmah krene i stigne do Vas u najkraćem mogućem roku.

Kada Vi niste u mogućnosti da budete u pratnji Vama drage osobe, nema razloga za zabrinutost, jer će naša ekipa odraditi kompletan transport sigurno, bezbedno i pouzdano. U timu koji prati pacijenta na željeno odredište nalaze se dve muške osobe, a po potrebi postoji mogućnost anganžovanja lekara ili medicinskog tehničara.

Sa ciljem da pacijentima obezbedimo što udobnije uslove transporta za nas ne postoje nikakve prepreke, kao što su stepenište ili viši spratovi zgrade. Pored teritorije Srbije, usluge medicinskog transporta Safe Trans su dostupne i u celoj Evropi.

Uz sanitetski prevoz Safe Trans sva Vaša briga u vezi transporta Vama drage osobe postaje naša briga. Pozovite nas i uverite se zašto imamo toliko zadovoljnih klijenata!

Sanitetski Prevoz Safe Trans Beograd

(+381 11/803 02 92)

(+381 64/388 56 28)

  • Adresa Trifuna Pešića 20 A, 11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar