EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stomatološka ordinacija Beograd DR TODOROVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stomatološka ordinacija Beograd DR TODOROVIĆ

Stomatološka ordinacija Dr Todorović nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Vlahovića 1, u blizini okretnice 26 u Beogradu. Podstaknuti dugogodišnjim radom i istraživanjem problema sa kojim se suočavaju naši pacijenti, stvorili smo objekat koji prilikom svog rada koristi modernu tehnologiju i metode za lečenje i popravku Vaših zuba.

Stručni tim stomatologa svoj rad podredio je poboljšanju Vašeg oralnog zdravlja, kako biste što je moguće duže imali zdrave i estetski lepe zube. Konstantno radimo na tome da podignemo naš rad na viši nivo, kako bi Vama obezbedili perfektnu uslugu, uz najpovoljnije cene.

Stomatološka ordinacija Dr Todorović nudi Vam sledeće usluge:

– Popravka i lečenje zuba
– Preventivna i dečija stomatologija
– Stomatološka protetika
– Ortodoncija
– Implantologija
– Oralna hirurgija
– Parodontologija 

Stomatološka ordinacija Dr Todorović  nakon dugogodišnjeg rada na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) nastoji da stvori opuštenu i prijatnu atmosferu, u kojoj naši pacijenti neće osećati strah i nelagodnost pri dolasku i boravku. Budući da je blistav osmeh imperativ modernog doba, posebno mesto u našem radu zauzima estetska stomatologija, odnosno izbeljivanje zuba.

Posebnu pažnju Dr Todorović obraća na sve vrste usluga iz oblasti stomatološke protetike. Kako bi nadomestili postojeće nedostatke, nudimo izradu svih vrsta proteza, a pri radu koristimo vrhunsku kvalitetnu bezmetalnu ili metalnu keramiku.

Individualnim pristupom svakom našem pacijentu omogućavamo da za relativno kratko vreme ima zdrave i lepe zube. Korišćenjem proverenih materijala, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Dentalni turizam je novina u Srbiji i podrazumeva putovanje koje će Vam pružiti negu Vaših zuba, po povoljnim cenama van Vašeg doma. Naš tim je tu da Vam izađe u susret i ponudi usluge iz oblasti dentalnog turizma, za kompletnu negu Vaših zuba.

Siguran put do Vašeg prelepog osmeha.

Stomatološka ordinacija Beograd DR TODOROVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 424 6277
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 zakazivanje ne radimo
  • Adresa Vojvode Vlahovića 1, Voždovac
   Beograd
   Srbija

  Postavi komentar