EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stomatološka ordinacija Dr Mirjana Bursać Radičević Loznica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stomatološka ordinacija Dr Mirjana Bursać Radičević Loznica

Stomatološka ordinacija dr Mirjana Bursać Radićević je osnovana  2004. god. godine, uz težnju dr Mirjane da svoje iskustvo primeni u svakodnevnoj praksi uz primenu savremenih materijala i tehnika  u lepom okruženju. Uz nesebičnu pomoć svoje porodice, sa puno entuzijazma, ordinacija se razvijala po savremenim protokolima, sve u cilju obostranog zadovoljstva.

Srbija postaje sve atraktivnija destinacija za medicinski turizam,a posebno za dentalni turizam. Razlog je izuzetan kvalitet pruženih usluga od  strane vrhunskih stručnjaka i nesrazmerno niske cene. Naime Srbija je zemlja sa najnižim cenama u regionu. Osim toga Srbija je jako interesantna turistička destinacija i ima sta da ponudi stranim gostima koji odavde odlaze sa lepim uspomenama, zadovoljni gostoprimljivošću našeg naroda. Visok kvalitet usluga, najsavreminiji materijali, stručan i specijalizovan kadar, kao i nezaboravna lepota lozničkog kraja su dovoljan razlog da nas posetite, a mi Vam obećavamo da osmeh koji ponesete odavde neće proći nezapaženo.

Dr Mirjana Bursać Radićević rodjena je u Loznici u porodici prosvetnih radnika. Osnovnu školu i Gimnaziju je završila u Loznici. Stomatološki fakultet u Beogradu je završila u roku 1993 godine diplomskim radom na temu „Fraktura endodontskih instrumenata i metode uklanjanja“. Posle desetogodišnjeg rada u Domu zdravlja u Loznici, odlučuje se za otvaranje privatne ordinacije, u kojoj radi i danas.

Akademsku specijalizaciju iz oblasti ortopedije vilica završila je 2012 godine na privatnom Stomatološkom fakultetu u Pančevu. Učesnik je kurseva i seminara kontinuirane edukacije,posebno iz oblasti ortodoncija.

Kao stručni konsultant radi u privatnim ordinacijama u Zvorniku, Bjeljini i Ugljeviku. Redovni je član udruženja ortodonata Srbije, registrovani sudski veštak od 2004. do 2018. godine, član Skupštine stomatološke komore, kao i osnivač i prvi predsednik Udruženja privatnih doktora i zdravstvenih radnika Loznice.

Stomatološka ordinacija Dr Mirjana Bursać Radičević Loznica

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 15 7889 308; +381 63 800 61 21
email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 09:00 - 13:00 Zatvoreno
  • Adresa Karadjordjeva 36, Loznica, 15300
    Srbija

Postavi komentar