EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Studio za negu tela i koze ALTERVIVIS – Mladenovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Studio za negu tela i koze ALTERVIVIS – Mladenovac

ALTERVIVIS – Mladenovac koristi najmodernju medicinsku aparaturu u tretmanu gojaznosti, celulita, popravljanja venske i limfne denaže, otstranjivanju papiloma sa vrata i tela, mezoterapija lica, vrata i tela, hijaluronski fileri i još puno toga. Svim tretmanima prethode detaljni razgovori o indikacijama, kontraindikacijama i neželjenim efektima , kao i lekarski pregled.

LASER EPILACIJA

Epilacija predstavlja najsavremeniju metodu uklanjanja neželjenih dlačica sa tela. Prvi put laser je bio primenjen još re 20 godina, a u današnje vreme prihvaćen je kao proverena, ispitana i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje. STUDUI „ALTERVIVIS“ KORISTI DIODNI LASER SA 3 TALASNE DUZINE
Broj tretmana zavisi od boje, debljine i kvaliteta dlake
najmanje 2-3 tretmana, potpuni efekat 4-6 tretmana
neophodno je uraditi više tretmana jer dlake rastu u 3 faze, a uništavaju se samo u anagenoj fazi ( fazi rasta)

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcionišu tako što preko elektroda postavljenih na telo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje rada. Za kontrakciju mišića je potrebna energija. Ta energija se dobija iz glikogena i rastvaranjem okolnih masnih naslaga. Primenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obima delova tela za dva do tri centimetra u struku, bokovima, natkolenicama…

Kompjuterizovana limfna drenaža i presomasaža

Presomasaža (presoterapija) i inicirana limfna drenaža , predstavljaju medicinsko-kozmetičku proceduru,kojom se ubrzava i pravilno usmerava tok limfe i venske krvi, a delovanjem na autonomni nervni sistem organizam uvodi u stanje prijatne opuštenosti!
Rezultati ovakvih tretmana isključivo zavise od pravilnog prepoznavanja i poznavanja problema koji se želi rešiti i od pouzdanosti tehnike, kojim se procedura izvodi!
BTL aparat, za Presoterapiiju i iniciranu limfnu drenažu, spada u kategoriju, softwerski savršeno uradjenih aparata, sa gotovim Programima za tretiranje mnogobrojnih, estetskih i zdravstvenih problema.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Kavitaciju najjednostavnije definišemo kao nehirušku liposukciju. Ovo je noviji estetski tretman za kojim su žene prosto poludele. Savremeno doba podrazumeva veliki tehnološki napredak, što je omogućilo da se ultrazvuk koristi za lokalizovano uklanjanje masnog tkiva. Ultrazvučni talasi specifičnih frekvencija omogućavaju različiti pristup  delovi tela sa intenzivnijim nakupljanjem masnog tkiva tretiraju se talasima veće frekvencije, dok delovi tela sa manje masnog tkiva zahtevaju manju frekvenciju. Kavitacija daje brze rezultate – možete očekivati smanjenje obima već nakon prvog-drugog tretmana. Trenutne rezultate koje primetite odmah nakon tretmana.

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 3-4 tretmana u zavisnosti od stepena izraženih bora u vremenskom razmaku od deset dana do 2 nedelje

MEZOTERAPIJA

U problematične regije na licu ubrizgavaju se male doze koktela prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitamina i amino kiselina. Mezoterapija ima dvojaki efekat na kožu lica: farmakološko dejstvo preparata i fizičku stimulaciju mikroubodima.Prema dosadašnjim iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada se tretmani izvode u seriji, od 4- 6 tretmana, sa razmacima 7-10 dana. Tretman se može uraditi i jednokratno, s ciljem postizanja brze rehidratacije i osveženja lica pred neki važan dogadjaj.

Studio za negu tela i koze ALTERVIVIS – Mladenovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 3000 21
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
    00:00 - 19:00 00:00 - 19:00 00:00 - 19:00 00:00 - 19:00 00:00 - 19:00 08:00 - 13:00 -
    • Adresa Kralja Aleksandra Obrenovića 77/3, Mladenovac

    Postavi komentar