EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto elektro servis Beograd, auto klime Beograd ELPOLCAR

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto elektro servis Beograd, auto klime Beograd ELPOLCAR

ELPOLCAR auto klime nudi kompletne usluge vezane za servis, održavanje i punjenje klima uređaja za sve tipove putničkih automobila. Uz pomoć najsavremenije opreme i stručnog tima garantujemo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu, u najkraćem mogućem roku. Pored servisiranja auto klima, pružamo i usluge u oblasti auto elektrike i auto elektronike.

 

Jedino ispravna auto klima garantuje udobnost i prijatnost tokom vožnje, naročito u letnjim mesecima ili na dužim putovanjima. Za savršen rad klima uređaja u Vašem vozilu, naša preporuka je redovno održavanje na svake 2-3 godine ili na pređenih 50.000 kilometara.

Servis auto klima ELPOLCAR nudi Vam sledeće usluge:

 • -Popravke klima uređaja

 • -Redovno održavanje

 • -Zamena ulja

 • -Punjenje freona

 • -Dezinfekcija i čišćenje auto klime

 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, naš stručni i profesionalni tim servisera će brzo i lako otkloniti sve kvarove klima uređaja na Vašem četvorotočkašu. Prilikom našeg rada oslanjamo se na upotrebu proverenih tehnika i najmodernije opreme, što garantuje uspešno rešavanje problema, u najkraćem mogućem roku.

Kako biste zaštitili Vaše i zdravlje Vaših saputnika, jako je bitno redovno održavanje i čišćenje auto klime. Specijalizovani servis ELPOLCAR nudi efikasno i profesionalno čišćenje i dezinfekciju unutrašnjih ventilacionih otvora, što će sprečiti stvaranje gljivica, bakterija i ostalih štetnih mikroorganizama. Uživajte u apsolutno čistom i svežem vazduhu u Vašem automobilu, po najpovoljnijim cenama u gradu.

 

U servisu ELPOLCAR pružamo i popravke u oblasti autoelektrike i autoelektronike za sve vrste vozila iz putničkog programa. Upotrebom savremenih dijagnostičkih uređaja sa sigurnošću ćemo otkloniti sve nepravilnosti na elektroinstalacijama na Vašem vozilu.

Auto elektro servis Beograd, auto klime Beograd ELPOLCAR

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 278 73 33
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 15:00 -
  • Adresa Stanislavskog 3, Čukarica
   11000 Beograd
   Srbija

  Postavi komentar