EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto Kuća Ozon – Ford Jagodina

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto Kuća Ozon – Ford Jagodina

Auto kuća „Ozon“ je osnovana 1990. godine, i u sklopu auto kuće nalazi se najsavremeniji i prvi privatni tehnički pregled, automatska perionica vozila, montaža i demontaža pneumatika sa balansiranjem, radionica za ispitivanje tahografa, kao i prodajni salon vozila napravljen 2008. godine. Takođe u sklopu auto kuće nalazi se i servis za servisiranje vozila sa svom pratećom opremom i 6 dizalica. Auto kuća „Ozon“ prostire se na parceli od 3400 m2, u glavnoj ulici na samom ulasku u Jagodinu iz pravca Ćuprije.

Kao što već znate dugogodišnje iskustvo rezultira brzom i efikasnom uslugom. Početkom 2017. godine potpisali smo ugovor o partnerstvu sa kompanijom GRAND MOTORS , koja je ovlašćeni uvoznik i distributer vozila marke FORD, i time postali ovlašćeni prodavci i serviseri ovog renomiranog brenda.

Prodaja FORD automobila

Auto kuća OZON je ovlašćeni prodavac vozila marke FORD i čini deo grupacije GRAND MOTORS-a od 2017. godine. U auto kući OZON možete pogledati sve aktulne modele iz Fordove game kako putničkih tako i terenih vozila! Takođe auto kuća OZON nudi testiranje svih aktuelnih modela iz FORD porodice.

U saradnji sa Unicredit Leasingom i Direktnom Bankom nudimo odložena plaćanja vozila sa 0% kamate!

Servis FORD vozila ovlašćeni FORD servis Jagodina

 

Auto kuća OZON je ovlašćeni serviser vozila marke FORD. U auto kući OZON možete izvršiti servisiranje svih modela marke Ford u garantnom i vangarantom roku. Takođe u Auto kući OZON možete izvršiti dijagnostiku Vaših vozila originalnim dijagnostičkim uređajima.

Za vlasnike vozila u negarantnom roku auto kuća OZON nudi dodatne pogodnosti prilikom srvisiranje vozila kao i ugradnju originalnih Motocraft delova po znatno nižim cenama.

Servisni deo auto kuće OZON poseduje 5 dizalica, kao i svu opremu i specijalne alate za servisiranje Vaših vozila!

Tahografi

U auto kući OZON možete izvršiti kontrolu svih vrsta analognih i digitalnih tahografa! Možete izvršiti čitanje kartica vozača i očitavanje digitalnih tahografa, sa sačinjavanjem zapisnika o skidanju podataka.

U svakom trenutku stručno osoblje svojim korisnicima stoji na raspolaganju u vidu savetovanja o pravnim pitanjima i korišćenju samih tahografa.

Tehnički pregled

U Auto kući OZON možete izvršiti kompletno osiguranje i registraciju Vašeg vozila bez odlaska u MUP i čekanja u redu, izdavanjem registarske nalepnice na linije tehničkog pregleda.

Takođe u Auto kući OZON možete izvršiti putno osiguranje, delimično kasko osiguranje vozila, kasko osiguranje vozila…

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 15:00 -
  • Adresa Kneginje Milice 163 , Jagodina, Srbija

Postavi komentar