EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto servis MIKA – Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto servis MIKA – Beograd

Naše preduzeće MIKA KOMERC počelo je sa radom pre više od dvadeset godina, 1993. godine. To je jedan dugačak period iskustva i rada tokom koga smo uvek važili – što je i dalje slučaj – za jednu od vodećih maloprodaja za sve potrebe Vaših motornih vozila. Vodeću poziciju na tržištu stekli smo i očuvali zahvaljujući ogromnom asortimanu od preko 15,000 proizvoda, visokim kvalitetom usluga kao i neprekidnoj dostupnosti našim kupcima – tu smo za Vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

 
U naš slogan – “Formula za dobru vožnju” uverilo se preko 120,000 zadovoljnih klijenata.
Od samog početka rada pratili smo iste dugoročne razvojne ciljeve u koje spadaju sledeće stavke: postizanje celovitog i kvalitetnog sistema usluga u koji će uz veliko i maloprodaju biti uključene i servisne, rent-a-car usluge, proizvodnja auto-delova, Cargo terminal i još mnoge druge pogodnosti.


Danas sa ponosom možemo reći da svoje mušterije snabdevamo isključivo najkvalitetnijim proizvodima po atraktivnim cenama, naime homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, auto-elektrikom, elektronikom, motornim uljima proverenih proizvođača i ostalim potrošnim materijalima za sve vrste vozila. Prodaju originalnih rezervnih delova vršimo uz potpisane ugovore o distribuciji sa ovlašćenim dilerima najpoznatijih imena proizvođača automobila kao što su: Audi, VW, Seat, Škoda, Porsche, Fiat grupacija, Ford, BMW, Mini, Peugeot, Citroen, Renault, Nissan, Hyundai itd. Naši dobavljači su, pored drugih, i STEP, Man Hummel, Technolub, Shopgroup, Delmax, Sanel, GP Group, A.E.S Serbia, Hemtex i drugi.

Svi naši dobavljači isporučuju homologovane proizvode, proizvode sa BER certifikatom (kojim se potvrđuje istovetnost karakteristika određenog rezervnog sa originalnim delom), ISO i druge neophodne sertifikate kojima se garantuje visok kvalitet proizvoda.
U našem maloprodajnom objektu, koji se nalazi u Zemunu, Prvomajska 2H, visokokvalifikovani prodavci, koji prolaze obuku u našim servisima, obezbeđuju lak i brz izbor odgovarajućeg rezervnog dela, kao i stručne savete i informacije.

Tim specijalizovanih mehaničara pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih vozila u naša dva servisna centra u Zemunu: Servis za putnička vozila u ul. Đorđa Pantelića 23 i Servis za poluteretna i putnička vozila u ul. Ugrinovački put 9.

Pored gore navedenog, naše preduzeće pokrenulo je i proizvodnju svih vrsti sajli za vozila kao i podizača za staklo koju smo potom preneli na našu partnersku kompaniju Tehnoflex koja i dalje uspešno posluje.
Zahvaljujući redovnom i kontinuiranom ulaganju u poslovnu infrastrukturu danas posedujemo sopstveni poslovni prostor i zemljište za nove razvojne projetke i dugoročne investicije.


Stručnost i pouzdanost u radu obezbedila nam je mnogobrojne poslovne partnere i klijente, koji su nas izabrali za siguran oslonac u svom poslovanju.
Kontinuirano pratimo ponudu autodelova na svetskom tržištu, kao i potrebe i želje naših klijenata. Na taj način smo u mogućnosti da im pružimo najbolji izbor proizvoda i kvalitet usluga.
Dvadeset godina poslovanja smo obeležili otvaranjem PRVOG CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP-a u Srbiji, i u svom asortimanu pored originalnih Shell ulja, nudimo i originalne Ferrari artikle kao što su šolje, jakne, kačketi, majice, itd.

U okviru auto servisa možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.

Dođite i uverite se u naš asortiman i kvalitet usluga.

  • Adresa [email protected]
    Beograd Zemun Prvomajska 2h
    Beograd Zemun Đorđa Pantelića 23
    Beograd Zemun Ugrinovački put 9

Postavi komentar