EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Otkup polovnih i havarisanih automobila Novi Sad (do 70 km)

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Otkup polovnih i havarisanih automobila Novi Sad (do 70 km)

Otkup polovnih i havarisanih automobila otkupljuje sve modela automobila: novijih, starijih, ispravnih, neispravnih i havarisanih, isplata odmah maksimalno. Dolazak i procena vrednosti vozila na licu mesta, na teritoriji grada Novog Sada i okoline (70 km).

  

Polazeći od činjenice koliko prodaja starih i havarisanih vozila može da bude komplikovan proces koji oduzima mnogo vremena, nudimo brz i pouzdan način da prodate automobil koji Vam samo zauzima mesto u dvorištu ili garaži.

  

Otkup polovnih automobila nudi mogućnost kupovine automobila svih marki. Prilikom otkupa vozila nisu nam bitni godište automobila, niti stanje u kome se vozilo nalazi: novo, staro, ispravno, neispravno, havarisano…

  

Neposredno po Vašem pozivu, dolazimo na lice mesta i vršimo procenu vrednosti vozila koja je potpuno besplatna. Još jedna prednost koju Vam nudimo prilikom otkupa vozila jeste maksimalna isplata novca odmah. Ukoliko Vam odgovaraju ponuđeni uslovi i odlučite se da prihvatite našu ponudu, mi Vam nudimo realnu i najbolju cenu.

  

Bilo da posedujete novi ili stari model automobila koji želite da prodate, ispravno, neispravno ili potpuno havarisano vozilo, otkup polovnih automobila je pravi izbor za Vas. Naše usluge su Vam dostupne na teritoriji Novog Sada i okoline u prečniku od 70 kilometara.

  
Dolazak i procena vozila na licu mesta!
Maksimalna isplata odmah!

Otkup polovnih i havarisanih automobila Novi Sad (do 70 km)

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 82 52 204 Viber+381 064 92 99 888

email : [email protected]

Postavi komentar