EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Popravka i remont menjača Auto Servis VN Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Popravka i remont menjača Auto Servis VN Beograd

Auto servis VN vrši servis, popravku i remont menjača, uz najsavremeniju kompjutersku dijagnostiku. Svojim dugogodišnjem iskustvom i stručnošću, naš tim servisera može da obezbedi kvalitetnu i profesionalnu popravku kako manuelnih, tako i automatskih menjača.

  

Menjač je jedan od najvažnijih delova na automobilu, bez koga bi njegovo kretanje bilo znatno otežano i usporeno. Upravo iz tog razloga, auto servis VN nudi brzu i kvalitetnu uslugu sa ciljem da Vam omogući da nesmetano uživate u vožnji i sigurno nastavite put.

 

Auto servis VN nudi sledeće usluge:
-Popravka manuelnih menjača, reduktora i diferencijala
-Popravka i servis automatskih menjača
-Mašinska zamena ulja u automatskim menjačima
-Delovi za menjače

 

Stručni tim našeg servisa specijalizovan je za remont svih vrsta manuelnih menjača, reduktora i diferencijala. Primenom adekvatne opreme i alata uspešno ćemo izvršiti zamenu oštećenih delova menjača na Vašem vozilu, uz odgovarajuću garanciju na sve zamenjene delove i obavljene radove.

 

Za sve vlasnike vozila sa automatskim menjačem, u auto servisu VN dostupna je popravka i zamena menjača na svim modelima automobila novije i starije generacije.

 

Najsavremenija kompjuterska dijagnostika omogućava nam lako otkrivanje nepravilnosti u radu menjača i zamenu dotrajalog dela adekvatnim rezervnim delovima.

 

Još jedna usluga koju nudi auto servis VN jeste mašinska zamena ulja u automatskom menjaču, bez skidanja i otvaranja istog. Upotrebom savremene Werther Aga Evo mašine u mogućnosti smo da izvršimo zamenu kompletnog ulja u menjaču, kao i njegovo ispiranje od opiljaka i štetnih naslaga prljavštine.

 

Za sve remontovane menjače u servisu VN izdaje se pismena garancija!

Popravka i remont menjača Auto Servis VN Beograd

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 63 286 085
email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 16:00 -
  • Adresa Volgina 17, Kaluđerica
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar