EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

NEMO rodjendaonica – igraonica Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

NEMO rodjendaonica – igraonica Novi Sad

Dečija igraonica Nemo je savršen izbor za sve mališane i njihove roditelje u Novom Sadu koji žele da uživaju u nezaboravnoj igri, kao i da organizuju proslavu rođendana, krštenje ili neku drugu svečanost. Ono po čemu se naša igraonica izdvaja jeste veliki prostor koji obuhvata preko 220 kvadrata u jednom nivou, tako da roditelji mogu direktno da vide svoju decu dok se igraju.

 

Maštovito i lepo uređen prostor igraonice Nemo namenjen je deci uzrasta od 1 do 12 godina kojima je na raspolaganju veliki izbor sadržaja za igru koji razvijaju dečiju maštovitost, kreativnost, pamćenje, koncentraciju. Važno je napomenuti da je ceo prostor igraonice klimatizovan i besprekorno čist, dok u zimskom periodu radi centralno grejanje.

 

 

Centralno mesto u igraonici Nemo zauzima veliki lavirint unikatnog izgleda koji se prostire na dva nivoa i ima kompletno tapacirane delove, što garantuje maksimalnu bezbednost mališana. Brojne okrugle i pravougaone prepreke, mesta za skrivanje i dva tobogana garantuju nezaboravnu zabavu. Takođe, imamo bazen sa lopticama za mlađu decu.

 

 

Za starije slavljenike rezervisana je moderna diskoteka opremljena raznovrsnim svetlosnim efektima. U velikom prostoru za animaciju postoji mogućnost organizovanja pozorišnih predstava, maskenbala, novogodišnjih proslava, gostovanja mađioničara ili neku drugu vrstu animacije po želji slavljenika. Takođe, imamo i male autiće na guranje.

 

Svim roditeljima je namenjen prijatan, ugodan i jedinstven kafić iz koga se pruža savršen pogled na igraonicu i mališane. Kapacitet igraonice je do 50-oro dece i 45 odraslih gostiju, sa mogućnošću povećanja do 55 odraslih. Cene pića u kafiću su vrlo pristupačne, a naše ljubazno i predusretljivo osoblje uvek Vam stoji na usluzi.

 

Dnevna ulaznica za igraonicu Nemo iznosi 170 dinara i omogućava neograničen broj ulazaka. Takođe, imamo ulaznicu koja je ograničena na 90 minuta, a čija cena iznosi 99 dinara.

Kada je u toku proslava rođendana zatvorenog tipa, dečija igraonica je zatvorena za posetioce sa strane, tako da je najbolje proveriti telefonom raspoloživost prostora.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
13:00 - 21:00 13:00 - 21:00 13:00 - 21:00 13:00 - 21:00 13:00 - 21:00 10:00 - 21:00 10:00 - 21:00
  • Adresa Futoski put 40B
    21000, Novi Sad

Postavi komentar