EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Vrtić predškolska ustanova Subotica MALI TALENTI

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Vrtić predškolska ustanova Subotica MALI TALENTI

Vrtić MALI TALENTI postoji od 2013. godine i namenjen je deci uzrasta od 1 godine pa do polaska u školu. U okviru pripremnog predškolskog programa, pružamo deci opsežnu i kvalitetnu pripremu za snalaženje i učenje u školi.

Budući da je za pravilan razvoj  osobe ključan period predškolski uzrast, mi u radu koristimo najkvalitetnije programe  i metode kako bi podstakli dečiji razvoj.  Cilj nam je da  kod svakog deteta, individualnim radom i pristupom  otkrivamo talente i razvijamo veštine i sposobnosti.

U ponudi imamo:

U okviru naše ustanove imamo i produženi boravak i cilj nam je da deci i porodicama olakšamo školsko učenje i školske obaveze. Učitelji u boravku sa decom rade na izradi domaćih zadataka i utvrđivanju i ponavljanju školskog gradiva.

U okviru Predškolske ustanove radimo i eTwinning projekte kroz koje ostvarujemo međunarodnu saradnju.

Edukacija o brzom čitanju i mudrom učenju plod je saradnje sa nemačkom kompanijom “DOOR International” i ima za cilj da deci školskog uzrasta pokaže kako da sa manje dosade i utroška vremena postignu bolje rezultate u učenju i školi.

Poseban kvalitet pružamo kroz individualno praćenje svakog deteta od strane psihologa, u cilju procene sposobnosti deteta i daljeg usmeravanja u radu sa detetom. Radimo na detekciji posebnih sposobnosti koje se kroz dalji rad mogu razviti u talente i darovitosti.
Saradnja sa roditeljima nam je najvažniji faktor u uspešnom radu.

Srećni smo zbog divnih roditelja koji su naši partneri i koji doprinose prijatnoj i porodičnoj atmosferi u našem kolektivu.

Vrtić predškolska ustanova Subotica MALI TALENTI

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 25 25 371
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  06:30 - 17:00 06:30 - 17:00 06:30 - 17:00 06:30 - 17:00 06:30 - 17:00 - -
  • Adresa Braće Radića 3
   Subotica
   Srbija

  Postavi komentar