EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Agregati za struju Kraljevo UNITRA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Agregati za struju Kraljevo UNITRA

UNITRA MV je preduzeće za promet roba i usluga čija je osnovna delatnost remont dizel agregata, prodaja novih dizel agregata, izrada elektro instalacija kao i automatizacija industrijskih pogona.

Naša firma se od svog osnivanja davne 1991. godine najpre sa nazivom UNITRA a kasnije UNITRA M.V. d.o.o bavi remontom i prodajom agregata za struju. Sa željom da kvalitetnim agregatima za struju obezbedimo duži radni vek, a našim klijentima smanjimo troškove rada i održavanja, započeli smo plodonosnu višedecenijsku saradnju sa mnogim firmama iz oblasti građevinarstva, proizvodnje, ugostiteljskih i uslužnih delatnosti, a mnogi od naših agregata su pronašli svoje mesto i u stambenom i javnom sektoru.

2002. godine doneta je strateška odluka da se ostvari saradnja sa stranim kompanijama koje se bave proizvodnjom dizel agregata za struju u kojima su implementirane komponente renomiranih svetskih proizvođača. U narednim godinama uspostavili smo kooperaciju sa više različitih proizvođača agregata za struju, sa namerom da svojim klijentima ponudimo optimalna rešenja koja će maksimalno zadovoljiti postavljene zahteve, od radnih performansi do budžetskih ograničenja.

Agregati koje nudimo su opremljeni i najsavremenijim kontrolno-upravljačkim sistemom za ručni, daljinski i automatski start. Sa razvojem interneta, prateći digitalnu revoluciju, u svoj prodajni asortiman uvrstili smo i opremu za paralelni rad dva ili više agregata i sinhronizaciju istih sa mrežom, kao i usluge daljinskog nadzora putem globalne mreže i GPRS sistema i praćenje rada agregata od strane vlasnika na personalnom računaru u udobnosti sopstvene kancelarije ili bilo kog drugog mesta gde postoji internet konekcija.

Proizvodi:

Tokom vremena, naša firma je, gradeći iskustvo i renome, prerasla u pravog partnera koji je u mugućnosti da sa vama aktivno doprinosi rastu i razvoju vašeg biznisa. U mogućnosti smo da:

 • Izvršimo procenu snage i performansi agregata koji bi zadovoljio vaše potrebe i standarde

 • Ponudimo više alternativnih rešenja te vam omogućimo izbor onog koje se optimalno uklapa u vaše zahteve i mogućnosti

 • Izvršimo dopremanje i instalaciju agregata kao i povezivanje na upravljačke sisteme i sinhronizaciju sa vašim proizvodnim procesima

 • Održavamo isporučenu opremu u cilju što dužeg rada i očuvanja vrednosti iste

 • Osavremenimo i remontujemo zastarele sisteme uz nabavku potrebnih rezervnih delova.

Usluge:

 • Prodaja agregata iz uvoza i spostvene proizvodnje

 • Održavanje i servis agregata i prateće opreme

 • Projektovanje dizel-agregatskih stanica

 • Redovno i havarisko održavanje agregatskih stanica

 • Automatizacija i remont

 • Nabavka i ugradnja rezervnih delova

 • posedujemo servis 7/24 u Kraljevu i Beogradu

 • proizvodnju, remont i servis agregata do 100KVA vršimo u Kraljevu gde je i lager novih agregata na adresi Jovana Deroka 10

 • proizvodnja, remont i servis agregata većih snaga vršimo u Raškoj

UNITRA M.V. vrši prodaju novih agregata renomiranih svetskih proizvođača. U mogućnosti smo da ponudimo i povoljnije alternative vrhunskog kvaliteta, proizvedene od strane manje poznatih ali podjednako kvalitetnih kompanija.

Pored navedenog, nudimo i agregate za struju iz sopstvene proizvodnje, te sa sigurnošću tvrdimo da možemo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i potrebama.

Agregati za struju Kraljevo UNITRA

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 822 1091; +381 64 639 1803 
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 - -
  • Adresa Rada Vilotijevića 2/54
   Kraljevo
   Srbija

  Postavi komentar