EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

EUROSECURITY Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

EUROSECURITY Beograd

Kompanije Eurosecurity nastala je kao izraz društvene potrebe, potrebe tržišta za uslugama privatne bezbednosti i potrebe grupe entuzijasta, vodećih stručnjaka i praktičara iz oblasti javne bezbednosti, koji su nastojali da svoja bogata iskustva i znanja implementiraju u oblasti privatne bezbednosti.

 

Kompanija Eurosecurity osnovana je 24. maja 2011. godine u Beogradu i registrovana je za pružanje usluga u oblasti privatne bezbednosti i istražne delatnosti. Kompanija Eurosecurity prošla je sve razvojne faze, od kompanije srednjeg nivoa narasla je do jedne od vodećih kompanija u oblasti privatne bezbednosti, postižući svake godine rast i dajući inovacije u pružanju usluga privatne bezbednosti.

 

Usluge koje pružamo su:

 

Kompanija Eurosecurity specijalizovana je za pružanje usluga iz oblasti privatne i korporativne bezbednosti, urbane bezbednosti, pružanje usluga fizičkog i tehničkog obezbeđenja, projektovanje sistema obezbeđenja lica, imovine i poslovanja, procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, procenu ugroženosti i izradu planova zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama,

 

zaštitu od požara, zaštitu životne sredine, procenu rizika na radnom mestu u pogledu bezbednosti i zdravlja na radu, bezbednosne procene javnih skupova, projektovanje sistema informacione bezbednosti, istražne delatnosti, obuke iz oblasti bezbednosne kulture i druge stručne obuke za različite privredne subjekte.

 

Kompanija Eurosecurity posebno je prepoznatljiva na tržištu privatne bezbednosti, jer pruža specijalizovane usluge u obezbeđenju vip ličnosti, obezbedjenju javnih skupova visokog rizika, obezbedjenju na vodi i plovnim objektima, na visinama i obezbeđenju dragocenosti i transportu novca.

 

EUROSECURITY Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 63 03 801; +381 60 24 60 065;
tel:+381 60 24 60 009; +381 60 24 60 041
email : [email protected]
[email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Eurosecurity doo Beograd,
      Autoput 22, 11080 Zemun,
      Srbija

    Postavi komentar