EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Popravka računara fiskalne kase Novi Sad POINT ELEKTRONIK MEDIA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Popravka računara fiskalne kase Novi Sad POINT ELEKTRONIK MEDIA

Naša firma POINT ELEKTRONIK MEDIA uspešno posluje od svog osnivanja. Dokaz za to nam je veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Sedište naše firme se nalazi u Novom Sadu na adresi Jevrejska broj 18.

Usluge koje pružamo su:

– Popravka računara i periferne opreme
– Prodaja i održavanje fiskalnih uređaja-kasa i posterminala
– Sistemi za grejanje
– Štedljivi paneli
– Električni konvertori
– Grejni kablovi xlipe
– Reciklaža tonera
– Podno grejanje strujnim grejnim kablovima
– Termostati za podno grejanje
– Toplotne pumpe, kamini, zidanje kamina
– Adaptacije kuća i stanova

Nove fiskalne kase donose nove mogućnosti i funkcije koje do sada nisu postojale. E-fiskalizacija omogućava rad u režimu obuke, može se vršiti storniranje ili refundacija, prošireni su načini plaćanja u odnosu na dosadašnje, postojaće avansna uplata računa, gotovinski račun se izdaje direktno na fiskalnoj kasi.

Kod nove fiskalizacije postoji mesečna obaveza koja obuhvata korišćenje softvera i LPFR-a (lokalni procesor fiskalnih računa) kao i korisničku podršku, a ukidaju se sve dosadašnje obaveze i plaćanja kao što je bio godišnji pregled kase, fiskalizacija-defiskalizacija, zamena fiskalog modula, kontrolna traka.

Osim navedenih informacija naš tim Vam stoji na raspologanju za sva pitanja i dodatne informacije vezane za proces eFiskalizacije.
Za postojeće i buduće korisnike obezbedili smo efikasan prelazak na novu fiskalizaciju, te vas pozivamo da nam se obratite.

Predlažemo zaključenje ugovora o korisničkoj podršci, a možemo vam pružiti i pojedinačnu uslugu koja Vam je potrebna za prelazak na novi sistem fiskalizacije.

Električno podno grejanje se može instalirati na sve vrste podova bilo da je reč o novim betonskim podovima, renoviranim ili drvenim podovima. Sistem za električno podno grejanje čine grejni kablovi ili grejne mrežice kontrolisane elektronskim termostatom i instalacionim priborom. Električno podno grejanje se može koristiti kao jedini grejni izvor u prostoriji ili van nje kao dopunsko grejanje, grejući samo pod.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i usluge i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Popravka računara fiskalne kase Novi Sad POINT ELEKTRONIK MEDIA

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 659 67 26
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Osoba Zoran Predojević
  • Adresa Jevrejska 18
   Novi Sad
   Srbija

  Postavi komentar