EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

RESOR DOO – Industrija komunalne opreme – Gadžin Han

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

 RESOR DOO – Industrija komunalne opreme – Gadžin Han

Kompanija RESOR D.O.O  osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih  nadogradnji.

Startovali smo sa tri inžinjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600m². Danas kompanija ima dvanaest inžinjera, četrdeset sedam radnika, radno pokriveni prostor od 5700m² na placu od 1,6 ha i kancalariski prostor od 250m². Uz to posedujemo najmoderniju komoru za farbanje vozila površine 80m².

U sklopu fabrike  je restoran za goste kao i restoran za sve zaposlene. Za njih je obezbeđen i prevoz sopstvenim autobusom.

Naši proizvodi nalaze se u 93 gradova širom Srbije, kao i u Makedoniji,Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Postignuti rezultati govore da je kompanija Resor regionalni lider u proizvodnji specijalnih vozila.

Svoje nadgradnje ugrađujemo na šasijama priznatih svetskih proizvođača “IVECO“, “MERCEDES“, MICUBIŠI“, „VOLVO“, “DAF“, “FAP“, ili po želji kupaca. U izradi se koriste isključivo proverene komponente koje proizvode “PARKER“ „VOMA“,“JUROP“,“PRETISOLI“,“OMFB“.

Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u određenim projektima.

Planovi kompanije nisu limitirani samo na tržište regiona. Ambicije sežu daleko dalje i verujemo da je kvalitetom proizvoda i stalnim primenjenim inovacijama te planove moguće ostvariti.

PROIZVODI

Cisterna za Vodu

Potisna Ploča tip RPP

Potisna Ploča tip RAPP

Potisna Ploča tip RPPM

Potisna Ploča tip RPPN

Potisna Ploča tip RPPM

Potisna Ploča tip RAPP

Potisna Ploča tip RPP

Autocisterna za vodu ACV

Autocisterna za vodu ACV

Kanal-Jet RKDZ

Pauk tip RK

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 - -
  • Adresa Miloša Obilića BB, 18240 Gadžin Han, Srbija

Postavi komentar