EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stilski metalni nameštaj Subotica VUČKOVIĆ GARAGE

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stilski metalni nameštaj Subotica VUČKOVIĆ GARAGE

Firma VUČKOVIĆ GARAGE posluje od 2022. godine sa sedištem u Kelebiji.

Poslujemo na teritoriji Subotice a nalazimo se u Kelebiji na adresi Put Edvarda Kardelja 178. Izrađujemo baštenski i kućni nameštaj a nudimo i kompletne bravarske radove.

 

Kompletan unikatni baštenski i kućni nameštaj obavljamo po porudžbini, a tu smo da ponudimo i bravarske radove po povoljnim cenama pa imamo proizvode kao što su:

 • kapije

 • stepeništa

 • kružna stepeništa od metala i kovanog gvožđa

  

Metalne konstrukcije za vaš nameštaj ili gotov komad nameštaja u našoj radionici možete dobiti na osnovu našeg ili vašeg dizajna, u merama koje vama odgovaraju i boji koju vi želite.

Mnogi klijenti iz cele Subotice su nam ukazali poverenje kada je izrada  unikatnog nameštaja u pitanju pa smo uvek tu da Vam ponudimo kvalitet i brzinu same izrade.

 

Mi realizujemo vaše želje! Ako ste oduvek maštali o nameštaju sa unikatnom prirodnom lepotom drveta i čvrstoćom metala, mi smo tu da ga za vas na osnovu vašeg ili našeg dizajna ručno izradimo!

Uz ogromnu ljubav prema ovom zanatu, dugogodišnje iskustvo i vešte ruke naših vrednih majstora, naša mala radionica vam može ponuditi kvalitetan, unikatan i funkcionalan nameštaj za kuću, kancelariju, restoran, terasu i sva ostala mesta na kojima poželite da se opustite i uživate.

 

Radimo sa najboljim materijalima kada je nameštaj u pitanju a poznati smo po izradi od pločastog materijala.

Ukoliko imate posebnu želju izrade tu smo za Vas da odgovorimo na sve zahteve, pitanja i želje. Posetite nas u Kelebiji stojimo Vam na raspolaganju.

Stilski metalni nameštaj Subotica VUČKOVIĆ GARAGE

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 355 4445
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Put Edvarda Kardelja 178, Kelebija
   Subotica
   Srbija

  Postavi komentar