EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama Dival Diht

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama Dival Diht

Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama u Srbiji i inostranstvu – Dival Diht, Vaš saveznik u očuvanju toplote doma bez primoravanja na velike promene, uz veliku uštedu novca. Ovaj cilj se dostiže pomoću usluga:

 • dihtovanje drvene stolarije

 • dihtovanje prozora

 • dihtovanje vrata

 • dihtovanje aluminijumskim lajsnama

 • plastificirane alu lajsne u boji Vaših prozora – novo u ponudi

Radimo na teritoriji cele Srbije, kao i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji i Nemačkoj.

  

O nama
Početkom osamdesetih godina prošlog veka, ŽIVORAD JOVANOVIĆ (tvorac i vlasnik firme PRO-ŠIKS) u naš region (prostor bivše JUGOSLAVIJE), donosi tehnologiju dihtovanja vrata i prozora aluminijumskim lajsnama, iz tadašnje Čehoslovačke, usavršava, poboljšava i modernizuje materijal, metode rada i alat.

Dival-diht nastaje novembra meseca 2008.god. u Šapcu posle mukotrpnog rada i obuke predhodne zimske sezone u firmi Pro-Šiks u Beogradu. Posle dugogodišnjeg mučenja šapčana sa gubitkom toplotne energije, prašinom, bukom, vetrom, Dival-diht je doneo rešenje njihovih problema. Dival-diht, došavši na njihove prostore i sa ugradnjom autentičnih profilisanih aluminijumskih lasni na prozore i vrata štedi njihov novac , čuva im toplotu i štiti ih od buke i prašine. Posle dugogodišnjeg rada i dalje postoji veliko tržište, gde se firma Dival Diht veoma dobro snalazi, zahvaljujući velikom broju stručnog osoblja (montera) gde se trudi da u najbržem roku ispostuju sve zahteve klijenata. Na svaki nas završen posao dolazi veliki broj preporuka što nam daje za pravo da se slobodno svrstamo u jednu od najboljih firmi ovog tipa na našem regionu.

  

2009. god. od firme PRO-ŠIKS dobijamo dozvolu za proširenje teritorije rada na ostale opštine po Srbiji. A zaslugom poštovanja rokova kvaliteta izrade projekata dobijamo i poslove po celom Balkanu i Evropi.

Jedina smo firma koja ima zvaničnu dozvolu za rad na oblektima koji su zažtićeni od “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”.

U saradnji sa firmom Pro-šiks udihtovali smo stolariju u preko 25000 objekata na teritoriji Balkana. U te objekte spada veliki broj privatnih kuća, stanova, firmi, javnih objekata, manastira… Samim tim smo sačuvali veliku količinu toplotne energije što nam za uzvrat čuva naše šume i rudna bogatstva.

Pohvale smo dobili od brojnih javnih ličnosti iz sveta kulture, stručnog osoblja iz očuvanja životne sredine i energetike. Jedan od većih promotera i boraca za očuvanje toplotne energije je dr. Nevenka Simić iz Loznice.

SA CILJEM POVEĆANJA ENERGETSKE EFIKASNOSTI
ZA TOPLIJI DOM

  

Grejna sezona je na pragu. Ugalj, drva, etažno grejanje, grejanje pomoću struje, gasa, lož ulja ?…
Praksa je pokazala da cene nekih vrsta goriva prate cenu električne energije, ili su pak, skuplje od cene električne energije. U vremenu ekonomske krize, poskupljenja, najidealniji i najeftniji način uštede na energiji za grejanje je DIHTOVANJE VRATA I PROZORA ALUMINIJUMSKIM LAJSNAMA.

 Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama Dival Diht

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 66 311 533
email : [email protected]

 • Adresa E-mail: [email protected]

  Moskva Rusija
  +79363742887

  Vien Austrija
  +4369910422794

Postavi komentar