EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Garažna vrata automatske kapije rampe i ograde Subotica ODRI EL DOORS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Garažna vrata automatske kapije rampe i ograde Subotica ODRI EL DOORS

ODRI EL DOORS doo je vodeća kompanija za visokokvalitetna garažna vrata, automatske kapije, rampa i ograde. Naši proizvodi pružaju sigurnost i praktičnost, dok naš tim stručnjaka obezbeđuje profesionalnu montažu i servis. Radimo na teritoriji cele Srbije.

ODRI EL DOORS doo je pouzdan partner za vrata, kapije i ograde visokog kvaliteta.

Naš glavni cilj je udobnost i bezbednost. Mi smo stalno u potrazi za novim rešenjima koja najviše odgovaraju Vašim zahtevima. Trudimo se da prodajemo opremu koja je pogodna za svakoga, zato možemo da ponudimo jeftine sisteme koji mogu biti integrisani u sve vrste kapija i vrata, i mogu biti ugrađeni u oba slucaja: u nove i stare objekte.

Nadamo se da ce garancija našeg kvaliteta – iskrena priznanja kupaca, veliko iskustvo i želja da se Vaš život učini udobnijim – da nam omogući glatku i dugu saradnju. Drago nam je kada su kupci zadovoljni i preporučuju nas drugima.

Naši proizvodi:

Ako imate potrebe za automatizacijom Vašeg doma, potražite ovde. Nadamo se da će nove ideje, konsultacije, ekspeditivna montaža i temeljno servisiranje, pomoć da nađete ono što tražite. Mislimo da ljudi treba da žive što udobnije, pa cemo pokušati da se neprekidno usavršavamo.

Odri El Doors čine: motori za kapije i garažna vrata , rampe , garažna vrata, kipujuća garažna vrata i zajednička garažna vrata, brza vrata, industrijska vrata, ulazna vrata, klizna vrata, motori za vrata, segmentna vrata, čelični štokovi, harmonika vrata, kućna vrata, unutrašnja vrata, protivpožarna vrata,ograde 3D ,aluminijumske ograde i kapije, samonosiva kapija.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija najkvalitetnije usluge i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Garažna vrata automatske kapije rampe i ograde Subotica ODRI EL DOORS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 512 572
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Celjska 34,
      24000 Subotica,
      Srbija

    Postavi komentar