EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

INBUS BG – Servis i popravka PVC i ALU stolarije

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

INBUS BG – Servis i popravka PVC i ALU stolarije

Servis i popravka PVC i ALU stolarije u Beogradu – INBUS BG, pravi je izbor majstora kada dođe do nenadanog kvara PVC ili ALU stolarije. Usluge:
– servis PVC stolarije
– servis PVC prozora
– servis PVC vrata
– popravka PVC prozora
– popravka PVC vrata
– popravka PVC stolarije
– servis ALU stolarije
– servis ALU prozora
– servis ALU vrata
– ugradnja komarnika
– ugradnja venecijanera
– ugradnja roletni
– ugradnja potprozorskih daski

Zamenom stare drvene i druge stolarije imaćete brojne prednosti u finansijskom i estetskom smislu. Sa PVC i ALU stolarijom uštedećete energiju, ulepšaćete i unaprediti Vaš životni prostor i povećaćete vrednost Vašeg doma.

Naša firma INBUS BG bavi se servisom, odnosno popravkom PVC i ALU stolarije, kao i ugradnjom komarnika, roletni, potprozorskih daski i komarnika vrhunskog kvaliteta. Kao i sve u kući ili stanu, i stolariji je potrebna popravka posle dužeg vremena svakodnevnog korišćenja. To se može odnositi na šarke, kipove, gumu, napuklog ili polomljenog stakla i slično, kao i na popravku vrata (sobnih, balkonskih) i prozora. Naša usluga je uvek kompletna, brza, efikasna i povoljna. Cene zavise od kompleksnosti našeg rada, a kvalitet je zagarantovan, bilo da se radi o sitnoj ili većoj popravci.

Ono što nas svih ovih godina izdvaja od ostalih firmi iz ovog domena jeste korektnost u radu, profesionalnost i poštovanje Vašeg vremena i dogovora koji smo sklopili. Stručan tim majstora će doći kod Vas, ugraditi ili servisirati neophodne stavke, bez pravljenja nepotrebne buke i nereda.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 -
  • Osoba Dragan Stevanovic
  • Adresa Veljka Ramadanovića 12
    Beograd

Postavi komentar