EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Vila Marija Divčibare, odmor, smeštaj, apartmani

Pravo mesto za odmor

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Vila Marija Divčibare, odmor, smeštaj, apartmani
pravo mesto za odmor

Vila Marija je moderan novoizgrađeni objekat koji se nalazi u jednom od najmirnijih i najmanje prometnih delova Divčibara. Objekat poseduje centralno grejanje, koje u zimskom periodu radi non-stop. Objekat je izgradjen od savremenih materijala koji pospešuju energetsku efikasnost. Vila Marija se nalazi u neposrednoj blizini apartmanskog naselja Borik i hotela Petošević, a od hotela Divčibare je udaljen oko 1000m.

Objekat raspolaže sa 6 funkcionalnih i moderno opremljenih apartmana. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Svaki apartman poseduje TV i Wi-Fi. Ocenjeni su sa 4 zvezdice.

Apartman 1

Apartman br.1 je predviđen za boravak do 4 odrasle osobe. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet. Površina apartmana je oko 30,50m2.

 

 

 

 

Apartman 2

Apartman br.2 je predviđen za boravak do 5 odraslih osoba. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet. Površina apartmana je oko 30,27m2.

 

 

 

Apartman 3

Apartman br.3 je predviđen za boravak do 4 odrasle osobe. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet. Površina apartmana je oko 31,58m2.

 

 

 

 

Apartman 4

Apartman br.4 je predviđen za boravak do 5 odraslih osoba. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet. Površina apartmana je oko 30,27m2.

 

 

 

 

 

Apartman 5

Studio-dupleks br.5. Ova smeštajna jedinica sastoji se iz dve celine povezane stepenicama. Studio prima max 5 osoba. U prvom nivou dupleksa nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. U ovom prostoru smešten je krevet na klik-klak. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe sa tri ležaja 90/200. Površina studija 33m2.

 

 

 

 

Apartman 6

Studio-dupleks br.6. Ova smeštajna jedinica sastoji se iz dve celine povezane stepenicama. Studio prima max 5 osoba. U prvom nivou dupleksa nalazi se hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. U ovom prostoru smešten je krevet na klik-klak i fotelja na razvlačenje. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe sa dva ležaja 90/200. Površina studija 46m2.

 

 

 

Divčibare

Divčibare je planinska visoravan koja se nalazi u centralnom delu Maljena, 38km od Valjeva. Divčibare leži na nadmorskoj visini od oko 980m i prostire se od Crnog Vrha, Paljbe, Golupca do Velikog brda. Zahvaljujuci dobrom geografskom položaju Divčibare imaju blagu i prijatnu planinsku klimu i najbliže je planinsko turističko mesto Beogradu i gradovima Vojvodine. Srednja temperatura je oko 18 stepeni, a jesen je toplija od proleća.

U toku zime Divčibare uglavnom obiluju snegom 4 puna meseca. Do njih dopiru vazdušne mase iz Mediterana i sukobljavaju se sa vazdušnim masama Karpata i Panonske nizije, čime se može objasniti prisustvo joda u vazduhu. Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Klimatološkog instituta Srbije iz Beograda 1963. godine Divčibare je proglašeno za “klimatsko lečilište”. Prema nalazu Instituta, za lečenje dolazi u obzir korišćenje sledećih činilaca: sniženog vazdušnog pritiska, čistoće vazduha, ultraljubičastog zračenja i psihosomatskog dejstva sredine.

Zahvaljujući ruži vetrova Divčibare su jedinstvena vazdušna banja u kojoj se ljudski organizam oporavlja četiri puta brže od kardiovaskularnih oboljenja, plućnih bolesti i oboljenja krvi. Institut je utvrdio da se na Divčibarama mogu lečiti sledeća oboljenja: oboljenja pluća, bronhijalne astme, hronični bronhitis, emfizem pluća, oboljenja sa neurovegetativnim poremećajima, stanje rekovalescencije posle akutnih infektivnih bolesti, pneumonije, bronhopneumonije.

Kontakt i rezervacije

  • Osoba Cvetinović Marija
  • Adresa Divčibare bb, 14204 Divčibare, Srbija

Postavi komentar