EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PVC I ALU STOLARIJA DECOR LIFE – Sremska Mitrovica

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PVC I ALU STOLARIJA DECOR LIFE – Sremska Mitrovica

Firma Decor life nudi veliki izbor kvalitetne PVC i ALU stolarije za Vašu kuću ili poslovni prostor, po pristupačnim cenama. Pored vrata i prozora u našem programu očekuju Vas roletne, venecijaneri, komarnici, trakaste zavese, klizni sistemi, harmonika sistemi, kao i krovni prozori. Takođe, nudimo ulazna i garažna vrata, po pristupačnim cenama.

Ugradnjom PVC prozora ostvaruje se značajna ušteda troškova za grejanje i hlađenje u poređenju sa drvenim i aluminijumskim prozorima. PVC prozori, takođe, obezbeđuju sjajnu toplotnu i zvučnu izolaciju, a njihovo održavanje je više nego jednostavno, jer ih dovoljno samo prebrisati običnom krpom.

PVC stolarija Decor life izrađuje se od nemačkih profila ALUPLAST, a maksimalnu sigurnost garantuje ugradnja nemačkih okova. U našoj ponudi nalaze se sledeće vrste PVC prozora:

  • -Jednokrilni

  • -Dvokrilni

  • -Troklirni

  • -Četvorokrilni

  • -Fiksni elementi

Raznovrstan izbor oblika i veličina profila pruža mogućnost izrade praktično bilo kojeg oblika prozora: pravougaoni, lučni, ovalni ili trouglast. Što se tiče boje prozora moguće je birati između 50 različitih nijansi, među kojima se posebno ističu teksture drveta i aluminijuma. Veoma postojane boje otporne na različite vremenske uticaje, garantuju da će Vaša PVC stolarija ostati nepromenjena dugi niz godina.

Osim PVC prozora, preduzeće Decor life može da ponudi PVC ulazna vrata vrhunskog kvaliteta i sigurnosti, različitog izbora oblika, dimenzija, boja i dezena koji će zadovoljiti i najizbirljivije klijente. Izrađena od ALUPLAST višekomornih profila (sa pet, šest ili sedam komora) naša vrata karakteriše odlična stabilnost, funkcionalnost, otpornost na udare, habanje i hemikalije. Važno je napomenuti da su vrata teško zapaljiva, a pri tom su i samogasiva, što znači da gore samo pod uticajem direktnog plamena. Takođe, vrata se mogu dodatno ojačati okovima i zaptivkama za maksimalnu bezbednost Vašeg doma ili poslovnog prostora.

ALU stolarija svoju popularnost duguje izrvsnim karakteristikama aluminijuma, kao što su: termalna stabilnost, tri puta veća jačina od PVC-a, nezapaljivo svojstvo ovog materijala, elegantni dizajn, kao i veliki izbor boja profila. Zbog svoje izdržljivosti i lakoće, aluminijum se često koristi za velike prozorske otvore i spremno odgovara na jednu od bitnih odlika savremene arhitekture, a to je značajna količina prirodne svetlosti u prostoru.

Decor life aluminijumska stolarija izrađuje se od profila renomirane grčke kompanije ELVIAL koji su dostupni u velikom izboru boja. Iz naše ponude posebno se izdvajaju ALU profili sa takozvanim “termičkim mostom” koji značajno poboljšava termalnu, ali i zvučnu izolaciju. Pored prozora, nudimo i različite vrste aluminijumskih vrata: ulazna, balkonska i harmonika vrata.

Ukoliko raspolažete sa manjim prostorom u kome je prohodnost velika, naša preporuka su klizni sistemi od aluminijuma koji su pogodni za komercijalne i stambene objekte. Klizna vrata Decor life su pažljivo napravljena da pruže najveću snagu, stabilnost, sigurnost, ali i dizajn prilagođen, kako modernim, tako i tradicionalnim objektima. U našoj ponudi nalaze se sledeće vrste sistema kliznih vrata:

  • -Podizno klizni sistem (Veka slide)

  • -Paralelno klizna kip vrata (psk – sistem)

Pored svega navedenog, u asortimanu naših proizvoda nalaze se:

Posetite nas i opremite Vaš dom ili poslovni objekat po najvišim standardima. Firma Decor life!

PVC I ALU STOLARIJA DECOR LIFE – Sremska Mitrovica

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
063/697-570
063/697-128
063/697-128
022/641-313
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 - -
  • Adresa Palanka 112, Sremska Mitrovica

Postavi komentar