EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

SRPSKE KUĆE – Projektovanje, izgradnja, rekonstrucija

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

SRPSKE KUĆE – Projektovanje, izgradnja, rekonstrucija

SRPSKE KUĆE SE BAVE:

Projektovanjem, izgradnjom, afirmacijom i prezentacijom ideje o važnosti poštovanja Srpske graditeljske tradicije kao dela nacionalnog identiteta. Ukoliko nešto gradite ili rekonstruišete bilo da je to individualna kuća, javni objekat, kao što je hotel, dom zdravlja, starački dom, porodilište, zadruga, škola ili slično, možete nas kontaktirati da zajedno gradimo lepu Srbiju.

 

ZAŠTO smo u poslednjih pola veka zaboravili ili skrajnuli naše viševekovne graditeljske i arhitektonske domete, ozbiljno je pitanje, a odgovori nisu laki.
Nacionalno udruženje Srpske kuće je sa svojim osnivačima i saradnicima kao i firmama sa kojima ima raznovrsnu saradnju učestvovalo u projektovanju novih i rekonstrukciji starih objekata u duhu srpske graditeljske tradicije, kao npr. hotela, motela, porodičnih kuća, svešteničkih domova, hramova, domaćinstava za seoski turizam, farmi, javnih objekata i sl.

 

ANGAŽOVANI smo i na projektima objekata koji su pod zaštitom, i oni predstavljaju poseban izazov iako ih je često jeftinije srušiti, ali su emocije i osećanja skuplja i vrednija.
POKRENULI smo i akciju „KAPIJE I MOSTOVI SRBIJE“ gde smo prikazali nekoliko novih rešenja za rekonstrukciju malih mostova i novih kapija.
UKOLIKO gradite ili rekonstruišete, a želite duh našeg podneblja, javite se da zajedno gradimo lepu Srbiju.

 

 

Vladičanski dvor eparhije Žičke u Kraljevu

  • Adresa Narodnih heroja 30, Novi Beograd, Srbija

Postavi komentar