EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Rasadnik “KALEM VOĆE SMILJKOVIĆ” – Kruševac

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Rasadnik “KALEM VOĆE SMILJKOVIĆ” – Kruševac

KALEM VOĆE SMILJKOVIĆ je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom na našim prostorima čija je osnovna delatnost  proizvodnja sadnog materijala – voćne sadnice i lozni kalemovi (vinova loza).
Nalazimo se u Rasinskom okrugu, u mestu Ljubava, u blizini Kruševca. Ovo mesto na obali Zapadne Morave je poznato kao centar kalemarstva i proizvodnje visokokvalitetnih loznih kalemova i voćnih sadnica.

 

Naš rasadnik ima tradiciju proizvodnje od preko 50 godina. To je tradicija koja se prenosi sa generacije na generaciju do današnjnih dana. Poučeni bogatim iskustvom nekoliko generacija stvorili smo uslove za intenzivnu proizvodnju voćnih sadnica i loznih kalemova i osim klasičnih, možemo Vam ponuditi i stubaste voćne sadnice i mini voćne sadnice i to: sadnice jabuke,  sadnice kruške, sadnice trešnje, sadnice breskve, sadnice višnje i sadnice kajsije.

 

Samo pažljivo odabranom sortom, koja će biti gajena u optimalnim uslovima, možemo postici visoku rodnost i trajnost ploda što su glavni imperativi savremenog voćarstva kojim se mi bavimo.

Dugogodišnja porodična tradicija, veliko iskustvo, dobar kvalitet su ono čime se možemo pohvaliti kao jedan od većih proizvođača voćne sadnice i loznih kalemova.

 

 

Iz godine u godinu naš rasadnik snabdeva veliki broj kupaca,  što nam pričinjava posebno zadovoljstvo.
Proizvodimo sadnice visokog kvaliteta po veoma povoljnim cenama u šta se možete i sami uveriti ukoliko nas posetite.

 

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!

Rasadnik “KALEM VOĆE SMILJKOVIĆ” – Kruševac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: + 381 63 70 33 678; + 381 64 40 51 407
+381 37 387 53 71
email : [email protected]

Postavi komentar