EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tvrđava nekretnine Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Tvrđava nekretnine Niš

Agencija za promet nekretnina Tvrđava nekretnine Niš koju zastupa direktor Branislav Živković upisana je u Registar posrednika pod rednim brojem 286 i član je predsedništva grupacije posrednika u prometu nepokretnosti u Privrednoj komori Srbije.

Sa nama možete biti sigurni da je Vaše vlasništvo u sigurnim rukama i da će biti prezentovano i prikazano na najbolji mogući način. Tokom poslednje decenije uspešno smo poslovali gradeći prepoznatljiv imidž. Ozbiljnost, poštenje i visok nivo profesionalizma istakli su našu agenciju na tržištu nekretnina kao veoma pouzdanog i sigurnog partnera spremnog da u svakom trenutku izađe u susret Vašim zahtevima.

Za poznate Kupce potražujemo veći broj nekretnina različitih struktura i kvadratura. Ponudu Vaše nekretnine možete poslati na naš e-mail: ili nas nazovite telefonom. Naš agent će Vam se javiti i dogovoriti detalje oko kupoprodaje.

Pozivamo Vas da nam dostavite svoju potražnju i potrebe za određenim nepokretnostima, a mi cemo Vam dati najrealniji odgovor o Vašim trenutnim mogucnostima i željama na tržištu. Nemojte uzaludno gubiti vreme u nerealnih zahtevima i obecanjima, budite nacisto na samom početku procesa kupoprodaje.

Pronađite Nekretninu  

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 14:00 -
  • Osoba Branislav Zivković
  • Adresa Niš ,Ul. Prijezdina 5/6, I sprat

Postavi komentar