EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Farma OSTOJIĆ Čurug

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Farma OSTOJIĆ Čurug

Farma Ostojić se od 1995. godine bavi proizvodnjom stočne hrane, odgojom i prodajom koka nosilja. Bavimo se kompletnom proizvodnjom stočne hrane u Čurugu.

Svoje poslovanje obavljamo profesionalno i kvalitetno. Poznati smo po pristupačnim cenama i spremni smo za svaki vid saradnje. Polažemo mnogo na komunikaciju sa klijentima – jer je dobra komunikacija osnov uspešnog poslovanja.

 

Bavimo se odgojom i prodajom nedeljnih koka nosilja, a vršimo i maloprodaju stočne hrane.

Ponosni smo na kvalitetnu proizvodnju stočne hrane u Čurugu i na tom što svim klijentima možemo da izađemo u susret u pogledu svih zahteva.

 

Ishrana živine predstavlja složen fiziološko-biohemijski proces u toku koga se hranjive materije iz hrane pretvaraju u pojedine sastojke tela životinje. Ishranom se može uticati na ekonomičnost živinarske proizvodnje. Ukratko, ako se želi uspeh u proizvodnji, živini se moraju hranom obezbediti sve neophodne hranjive materije u količini i odnosu koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.

Proizvodnja svinja i svinjskog mesa u našoj zemlji je vrlo značajna oblast privređivanja, pri čemu je svinjsko meso postalo roba od velikog značaja za ishranu stanovništva, preradu u proizvode višeg stepena obrade ili za izvoz na inostrano tržište. Sastav svinjskog mesa ne zavisi samo od naslednih faktora, već i od intenziteta ishrane i sastava obroka.

Bavimo se proizvodnjom stočne hrane za:

 • svinje

 • piliće

 • krave

 • ćurke

 • patke

 

Najbolja referenca poslovanja su zadovoljni kupci koji nas dalje preporučuju i iznova kupuju stočnu hranu koju  proizvodimo. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se sa poverenjem.

Farma OSTOJIĆ Čurug

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 757 238; +381 63 431 351
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Svetozara Miletića bb
   21238 Žabalj, Čurug
   Srbija

  Postavi komentar