EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kartonska ambalaža LAXABLO Leskovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kartonska ambalaža LAXABLO Leskovac

Firma „Laxablo doo“ osnovana je 2005. god. sa ciljem da se bavi proizvodnjom proizvoda od papira i kartona. Jedan od razloga za pokretanje ove vrste posla je proizvodnja ekološkog proizvoda, što znači da ne zagađuju životnu sredinu.

 

U početku, uslovljena nedostatkom mehanizacije, firma se bavila samo proizvodnjom standardnih transportnih kutija od troslojne i petoslojne lepenke. Kasnije dodavanjem pojedinih mašina dobila je mogućnost za proizvodnju kartonske ambalaže, bilo koje vrste i oblika sa jednobojnom štampom. Boje koje se koriste za štampu su na bazi vode, tako da ni one ne zagađuju životnu sredinu.

 

Aprila 2010. god. je pokrenuto uvođenje sistema kvaliteta ISO 9001:2008, što govori o konstantnom poboljšanju kvaliteta ne samo proizvoda nego i celokupnog funkcionisanja firme. Od januara 2011. firma posluje po standardima menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008.

 

Pretežna delatnost LAXABLO doo je proizvodnja kartonske ambalaže od petoslojne lepenke, troslojne lepenke, hromo kartona i presovanog kartona, koji mogu biti plastificirani i kaširani alu-folijom ili papirom u punom koloru. Pored toga, firma vrši: usluge štampanja, nespecijalizovanu trgovinu na veliko i malo i usluge prevoza.

 

Kartonska ambalaža LAXABLO Leskovac

+381 16 294 095

+381 16 294 742

  • Adresa Kumarevo bb
    16000 Leskovac
    Srbija

Postavi komentar