EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prodaja voća i povrća LD MERAK MARKET ONLINE PIJACA Obrenovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Prodaja voća i povrća LD MERAK MARKET ONLINE PIJACA Obrenovac

Pokrenuli smo snabdevanje naših sugrađana u Obrenovcu tako da sada možete dobiti voće i povrće  direktno do vaših vrata. Naše voće i povrće dolazi direktno sa plantaža i voćnjaka širom Srbiji i dostavlja se na vaša vrata najbrže moguće.

 

 

Dostavu svežeg voća i povrća u Obrneovcu ne naplaćujemo za porudzbine preko 800 dinara,  tako da smo vam pružili jedinstvenu mogućnost da samo jednim klikom poručite sve što vam treba sa naše tezge.

Mi vam isporučujemo na vaša vrata najukusnije voće i povrće u Obrenovcu. Naša misija je da vama i vašoj porodici donesemo zdrave i prirodne proizvode i da vam na taj način uštedimo vreme i novac.

 

 

Nekada jednostavno ljudi nemaju vremena da odu na pijacu a marketi imaju lošu ponudu. Iz tog razloga vi sada možete da se oslonite na nas i da znate da ćete dobiti najsvežije voće samo jednim klikom. Ponosni smo na svoj kvalitet i korisničku uslugu i uvek će nam kupci biti na prvom mestu kako bismo učinili da budete zadovljni sa našom ponudom i uslugom.

Naša ponuda se menja na nedeljnom nivou u skladu sa onim što je trenutno aktuelno. Uz našu uslugu, dobijate sveže sezonsko voće i povrće direktno do vaših vrata.

 

 

U našoj ponudi imamo:

 

 

Mi biramo s kim sarađujemo. Ne želimo da sarađujemo sa proizvođačima koji koriste pesticide, konzervanse i hemikalije. Kod nas  možete pronaći isključivo sveže domaće voće i povrće kao i druge domaće proizvode.

Budite sigurni da ono nije godinama stajalo u hladnjačama, već je ubrano u domaćim voćnjacima i na njivama ili je doneseno pravo od dobavljača do nas.

Prodaja voća i povrća LD MERAK MARKET ONLINE PIJACA Obrenovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 568 60 83
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
  • Adresa Braće lazića 273, Zvečka
   Obrenovac
   Srbija

  Postavi komentar